Pages

Ads

Monday, August 30, 2010

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-53

CEMERLANG GEMILANG TERBILANG

Ke Puncak Penuh Keagungan
Ke Lembah Penuh Kemuliaan
Satu Hati
Satu Rasa
Impian Pasti Menjadi Nyata

Demimu Malaysia Tercinta
Kami Menggenggam Tekad
Membawa Bangsa Negara
Ke Puncak Keagungan

Demi Bangsa
Demi Negara
Ayuhlah Kita Bangkit Berjuang

Maju Bangsa
Maju Negara
Kita Di Pandang Mulia

Cemerlang Terbilang Gemilang
Negara Dan Juga Bangsa
Mari Buktikan Pada Dunia
Malaysiaku Berjaya

(Ulang Dari Atas)
Cemerlang Gemilang Terbilang


"SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN
YANG KE-53"



admitted at HUKM (part 4)



finally..

yeaahhh..

pesakit sudah kembali ke pangkal jalan...

hahaha..



terima kasih kepada doctor&nurse
yang telah merawat abang ak
di wad 6J tingkat 6
hospital universiti kebangsaan malaysia (HUKM)

..terima kasih daun keladi..

ucapan tulus ikhlas dari kami sekeluarga

dan tak lupa juge

"selamat berpuasa"
&&
"selamat hari raya aidilfitri"


kecik ati???perlu ke situasi tuh berlaku???



1st case:

berbuka dekat resort:
"tak yah r pegi..soh **** yang pegi"

kenduri kawen:
"pegila..ramai yang bawak ****"
p/s:dipaksa..!!!

persoalan:
kenapa kena ade situasi diatas???perlu ke ade perbezaan???


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


2nd case:

situation:tak puasa sebab sakit.

A: pegila makan dulu..kang sakit lagik..
B: biarla die..pandai2la die makan sendiri..bukan kecik lagik..dah besar..


situation:tak puasa sebab hal2 wanita.

B: jomla makan..tak kan dari pagi tak makan???

persoalan:
perlu ke beza2???orang sakit tak penting kew????

mode:
.kecik ati.

kesan:
.semakin pendiam & bersendirian.



cuci mata dekat sogo..



semalam teman mama pegi sogo..sebab mama nak beli hadiah untuk cikgu yang baru kawen..ok fine..!!sangat penuh sogo tuh..pehhh..sangat memeningkan kepala..ekceli ak benci situasi yang ramai orang..kalau terpaksa jerk takpe..but sometimes, i love this situation coz dapat tengok gelagat orang yang macam2..kalau ade geng lagik best..mule r sesi mengumpat berlaku..haha..

dan yang syoknye semalam ak ade geng..kazen ak ikot sekali..yeahhh..!!!mule r aktiviti yang dilakukan..amek gambar gelagat orang..sebab nak cite dalam blog..muahaha..tapi tak banyakla..yang ak nak amek gambar lelaki2 yang sedang bz jage anak..yang buhsan menunggu..yang sebok bagi pendapat kat gf/wife..dll..tapi kang kalu ak dok snap2 picha mau ade yang lebam bijik mate..memang tak raye r ak tahun nih kan???huhu~~

this picha ak nak tunjukkan yang muke buhsan lelaki menunggu wife or his mom bershopping..yesss...!!muke sangat buhsan..kelakar pun ade..haha..

luckily, my "cik abg" beruntung sebab ak tak tergolong dalam kalangan wanita yang suke bershopping..bukan tak suke tapi kurang suke menghabiskan masa yang lama untuk bershopping..ak sendiri rasa buang masa..cara ak senang jerk..kalau dah berkenan,amek&bayar!!biarlah murah@mahal..janji dah berkenan..agak2 tak cukup duit,tak yah beli..senang kan???

dalam pemikiran mamat kat atas nih lebih baek die jage anak daripada ikot wife die bershopping..haha..ak rase mamat yang sanggup disisi wanita mase dorang shopping adalah pasangan kapel ataupun husband&wife yang baru kawen stahun or dua tahun..masuk 3tahun ak rase memang dorang dah tak larat..betul tak???i guess..

p/s:ekceli banyak lagik gelagat..tapi keberanian ak takla tinggi sangat nak snap gambar dorang..muahaha~~ ;D


Friday, August 27, 2010

admitted at HUKM (part 3)

baru balik dari HUKM..melawat abang ak lagik..arini pukol10.30 (katanye..) dah kena "minor investigation"..mase tuh die sorang2 jerk kat hospital..yelaaa..tyme tuh bukan masa melawat..sape la yang ade kan???so die kena mengharungi kesakitan seorang diri..ahakz~

sampai2 hospital tadi ade 2 orang member blogger die datang melawat..Cik Hel tak silap..tapi ak tak kenal pun..haruslaaa ak tak kenal..bukan kawan ak..haha..siap bawak KFC lagik..ak sebagai orang yang berpuasa turut terliur melihat beg plastik KFC tuh..baru tengok plastik..belum tinjau ayamnya lagik..ngeh3..

tengok badan abang ak tuh..siap kena tampal..aduhhh..mesti sakitkan bang pis???takpe..kate gagah perkasa!! (walaupun badan sekeping..haha)..petang nih die nak kena scan balik..hopefully doktor akan cakap, "ok,hafiz..u boleh balik arini!!"..yela..ak kesian tengok mama ak berulang alik..penat kot..tyme ak pegi hospital ngan mama ok lagik..ak leh drive..tapi kalau mama kena pegi sorang2, mengantuk pun mama gagahkan jugak mata..kesian mama~~


yang dalam balang tuh ade air..sebabnya nanti nurse nak test kalau abang ak batuk de tak kuar bubble..kalau ade ak pun tak tahu pe yang dorang akan buat..hehe..tapi kesian tol..nak bergerak pun susah..ak yang tengok pun terase nyilu..apetah lagik yang kena tebuk..adessss..

didoakan semoga abang ak cepat sembuh..dan boleh berlari macam biasa..aminnnnn~~

award from husna..TQ~

yeyeaaahhh..dapat award lagik..kali nih dari husna..thanx husna..


tapi sebelum tuh kena jawab dulu soklan2 ang diberikan..meh2 kite tengok soklan pe yang patut dijawab..ayuhhhh~~!!

1.apa yang bermain di fikiran skarang ni?
:cane r keadaan abang ak sekarang???mesti die takot..hahaha~

2.apakah nama samaran aku?
:aini,ainina..tapi kat sekolah mengajar ckgu2 lein panggil ain jerk~

3.berikan 3 orang yang anda sayang
:ma beloved family
:*myL.O.V.EmyH.U.B.B.Y* a.k.a Mr.M.I.A.R
:ma BFFs

4.panggilan aku untuk si dia
:***...hahahahaha~

5.hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.
:kasih sayang yang tidak terhingga..bonus kalu dapat barang..hehe~

6.blog mane yang anda suke visit.
:blog yang bagi info pasal blogging..especially my bro punye blog..

7.tagkan 15 blogger.
:alamak..banyaknye..kalu tag mane yang boleh ok tak???huhu~



admitted at HUKM (part 2)

hari ini abg ak, bean moreno akan menjalani "tebukan" untuk diambil sample tisu paru2 die sekaligus nak kuarkan air yang masih ade dalam paru2..ay0oo..mesti sakit kan???huhu..semalam mama ade jumpa dengan doktor..mama tanye macam2 r..tnye side effect kalu buat & tak buat minor operation tuh..actually not minor operation but it is minor investigation..wah...nak investigate pe lak???dah macam CSI lak kan???

tapi tak tahu pukul berapa "minor investigation" tuh nak buat..arini "professional doctor" tuh de 2 cases..1 lagik sebelah bilik abang ak..tak tahu lak sakit ape..lebih kurang r kot..uish..kalu konpemla TB, orang pertama yang ak rasa kena check up adalah ak r..ak nih dahla antibodi lemah..even jumpa abang ak seminggu sekali pun tapi virus tuh emsti suke kat ak..yela..ak nih kalu orang lain yang bersin sekali, ak berkali2..camno tuh???

***hopefully, "minor investigation" tuh berjalan dengan lancar..takde apa2 yang berlaku..aminnnn..***


Thursday, August 26, 2010

adab sopan..perlu belajar kew???

persoalan:perlukan "adab sopan" diajar???

for me, tak perlu kot..kita nak berdepan dengan orang ramai @ orang yang lebih tua daripada kite takkan kita nak bersikap kurang ajar..ada otak boleh pikir sendiri kot..ak kurang setuju bile anak2 yang tak beradab nih, kita nak salahkan ibu bapa..boleh lak cakap, "mak bapak tak ajar la tuh!"..nope..!!bukan salah ibu bapa..tapi salah anak tuh sendiri yang tak pandai nak menyesuaikan diri dengan keadaan..

kononnya la..patut ke kite tinggikan suara @ bercakap tengking2 even dengan orang yang muda daripada kite???kalau yang muda pun tak patut apetah lagi dengan orang yang lebih tua daripada kita kan???

siyesly ak cakap benda nih tak perlu diajar tapi perlu belajar..cumanya kite tak perlu mengharapkan parents kite jerk yang ajar..ada cara lain untuk kite belajar..contoh???belajar dari keadaan sekeliling..




Wednesday, August 25, 2010

admitted at HUKM (part 1)



dah 5 hari my brother, bean moreno berada di HUKM..dan dah 3 kali jugak r ak berbuka kat HUKM..naseb die dapat bilik..berkampung r dalam bilik tuh..takla malu sangat..and takdela kena halau..haha..

asalnya abang ak demam&batuk2 jerk..hengat demam biase..tapi makin lama die sakit dada..hengat gak sebab kesan die benti merokok..tapi makin lame makin melarat lak..tuh yang parents ak bawak pegi hospital..sekali admitted lak..2 r..degil..!!(wah..tibe2 jerk..haha)


tengokla mamat yang mencangkung tuh..tak pasal2 kena pakai mask..takut berjangkit ke bang???haha..yang pesakit tuh lak even dalam hospital tapi still tak lepas dengan lappy..naseb ade "berukban"..kalu tak mesti ketandusan kasih sayang..muahaha~~ =D

kat atas nih gambar kesan lebam lepas disedut air yang berada di paru2 abang ak..suspect TB..2 yang nak tahu sama ada betul @ tak..and the result is:memang TB..tapi masalahnye kenapa TB kena wat operation erk???ape motif???agak kepelikan gak..

tapi takpe..kalu untuk kebaikan ape salahnye kan???cuma nak dapatkan persetujuan dari orang yang akan dioperate..huhu..tadi mak ak ada telefon my aunty yang keja as a sister..tapi tak dapat nak cakap lak coz tak balik lagik..ape2 tentang sakit nih memang my aunty jerk yang tempat rujukan..hehe..so kepada cik tin.,"sile call mama dengan kadar yang segera yerk!!"..lalala~~


Monday, August 23, 2010

someone asked you a question on formspring~~



tadi bukak email..tujuan: nak amek resume kat sent items..tibe2 dapat email daripada formspring.. "someone asked you a question on formspring"..cewahhh..ade orang tanya ak soklan r..sape2 nih???semangat nak jawab sebab dah lama tak dapat soklan dari sesape...mari kite lihat sape yang kena!!!!

tibe2 jadi tak tentu arah pulak diri ini..siapakah gerangan yang bertanya..kalau dah cakap "cikgu", haruslah student ak..tapi sape???masak ak nih..kalau students ak tahu pasal formspring nih besti die tahu dari account facebook ak..dahla kat situ de blog address ak..kalau dorang tahu pasal blog ak lagik kecoh r nanti..



"masak" ak nih!!haha..memang dah takde privacy nih!!ay0ooo..tolong!!dorang nih tak boleh tengok cikgu die senang tau..ade jerk yang nak sebok2..haissshhh..2 blom tahu lagik ak punye ym..twitter lagik..aduhhh


p/s:tadi berbuka dekat Red Wok,bangi..sonok gak..silelah mencuba yerk..pasti tak rugi..nanti kalau ak rajin ak wat N3 pasal Red Wok..


Saturday, August 21, 2010

award from cik fatin..



yeaahhhh..ak dapat award dari cik fatin..reason???sebab ak jadi follower die yang ke80..i'm lucky..hehe..tak sangka lak, sebab memang tak appear pun nombor kat situ..agak2 jerk..huhu..anyway, thanx a lot to cik fatin coz beri penghargaan nih!!


korang tengok award kat atsa nih!!cantik kan???simple jerk..tapi "simple but nice"..!!kombinasi warna lembu yang sangat menarik..ak suke..janji ade biru..hehe..dan yang paling penting sebab ak dapat..lalala~~

perasaan:
***haruslah gembira..sangat2 gembira..nak2 lembu dalam award tuh ade warna biru..hehe..***

tentang Metafora. Lukisan:
***nice..tapi header die terlalu simple***


Funk Up Your BlackBerry with Limited Edition Phone Socks by DiGi



dari ari tu lagik ak dah tahu pasal contest nih!!tapi ak takdela nak juin coz ak takde BB..tak kan nak hadiahkan dekat akak ipar ak..die ade blog so die kena r juin sendiri..muahaha..so k.aien,sile buat entry sendiri kalau nak menang..lalala~~

tapi contest ape???ishhh [ainihaslinahussin] nih!!soh juin contest tapi tak bagitahu contest ape..tak patut betul lah!!..ok2..sebenarnya Digi via nuffnang (ye kot!) ade anjurkan contest berkaitan BB..sape menang boleh dapat sarung BB yang unik2..limited edition tau..!!means sape yang menang jerk r yang ade kan???


sarung BB tuh ade design mengikut minggu..bukan tuh saje..sape yang menang dapat gak certificate by Digi..

ak suka sarung BB yang nih!!comel jerk..korang yang ade BB tak teringin ke nak menang???macam rugi jerk sape yang ade BB tapi tak try..try r korang..mane tahu rezeki korang di bulan yang mulia ini..kalau ak ade BB dah lama ak try..hehe..

kepada sesiapa yang berminat, jom usha nuffnang untuk mendapatkan keterangan lanjut.. =)


ape yang perlu dilakukan???



buhsan lak.."cik abg" keja..ak???dok umah jerk r kot..tapi dah pikir macam2 aktiviti nak kena buat..dah buat listing..ape nak buat dulu erk???pening r pulak kan bile dah banyak benda nak kena buat..haha..jadi mari kite tengok ape aktiviti yang perlu dibuat..nanti buleh check berjaya ke tak..muahaha~~ =)

aktiviti untuk hari ini:

1. download lagu2 yang best.. (lama tak download lagu2..agak ketinggalan lak ak nih!haissshhh)

2.dengar balik lagu2 yang dah download.. (nak2 lagu sofaz "dan bila esok"..best sangat lagu tuh!)

3. nak pegi amek gambar..

4. nak cari ink printer.. (dan2 lak abes bile nak gune..ngade tol!)

5. pegi bazaar ramadhan.. (tapi nak beli ape erk???ermmm..kena tengok ape yang menyelerakan)

6. terawih..


***laaa..sikit jerk yang perlu ak buat dari tengah hari sampai malam..insyaALLAH r semua boleh terlaksana..kalau tak boleh gak nak kena ketuk [ainihaslinahussin] nih!!***


Thursday, August 19, 2010

kekanda adinda by Atilia && Monoloque



terpikat ak dengan lagu nih..comel jerk..lirik die best gak kan..nak2 masa "tak perlu bertengkar..tak perlu bermasam muka"..sangat betul..hehe..


video


LIRIK LAGU KEKANDA ADINDA – MONOLOQUE & ATILIA

Verse_1
(P) Oh Kekanda jangan irihati, Dinda naik pangkat lagi..
(L) Oh Adinda, Kanda mana dengki, malah Kanda support bini..

Chorus_1:
(P) Jadi Dinda mahu mengambil masa
(L) Tapi Kanda mahu segera,
(P) Dinda ingin berjaya dalam kerjaya,
(L) Tapi Kanda mahu cahaya mata,
(P) Dinda belum bersedia,
(L) Kanda dah beria ria,
(P) Jadi yg mana satu?
(P+L) Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

Verse _2:
(L) Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
(P) Oh Kekanda, Dinda perlu berhati hati ,tak rela dikongsi,

Chorus_2
(L) Kanda kerja overtime, terlebih masa,
(P) Itu yg Dinda harus berwaspada,
(L) Ini semua demi masa depan keluarga,
(P) Dengan Dinda atau sebaliknya?
(L) Kanda kerja malam,
(P) Dinda kerja siang,
(L) Jadi bila nak bertemu?
(P+L)Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

Bridge:
(P) Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda!
(L) Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda!
(P+L) bagaimana? bagaimana kita nak selesaikannya?
apa keputusannya?

Verse-3
(P) Oh Kekanda mari Nyawa, kita cuba komunikasi!
(L) Oh Adinda mari Sayang, kita cuba toleransi!

Chorus_3
(P+L) Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan,
(L) Kanda polar kutub Utara,
(P) Dinda kutub Selatan
(P+L) komunikasi, sikap toleransi! itu yg kita perlu,
(P+L)Tak perlu bertengkar,
Tak perlu bermasam muka,

coda*
(L) Walau kita sering dgn cara masing2,
(P)Kanda yg Perdana,
(L) Dinda yg Utama,
(P)Kanda sgalaNya..
(L) Dindalah Nyawa,
(P+L) kita tetap bahagia bila bersama sama
bahagia bersama,
bersama slamanya,
bahagia slama- lamanya!


Wednesday, August 18, 2010

bertadarus sepanjang ramadhan~~



sepanjang berpuasa nih dekat sekolah ak masa budak2 rehat dorang digalakkan untuk bertadarus..alhamdulillah..syukur..haha..at least terisi jugak masa dorang dengan benda yang berfaedah..takdelah buang masa..kan3???

seronok dok pantau dorang baca Al-Quran..even darjah 5 tapi still banyak kesalahan..bukanlah ak bagus sangat..tapi bolehlah nak betulkan sket2 tajwid dorang..sumtimes dorang sampai tersasul2 panggil ak usatazah..ay0oo..tidak..belum cukop baguz lagik ak nak bergelar ustazah..bak lagu rohana jalil, "ak insan yang lemah...."..wakaka~~


tadarus dilakukan mengikut group yang dorang dah pilih..setiap group dapat juzuk yang berlainan..

semoga dorang buleh khatam dengan jayanya akhir ramadhan ini..amin~~~


p/s:kisah pulak ak bile 3orang budak tuh nak berdendam dengan ak???aduh..ko budak jerk kot..ak tak heran langsung..pegila mamp*s!!


Tuesday, August 17, 2010

alhamdulillah..



alhamdulillah..hari nih genap seminggu dah berpuasa..
sekejap jerk masa berlalu..
rasa macam baru jerk puasa..
tapi rupa2nya dah masuk hari ke-7 pun..
syukur Ya ALLAH..

genap seminggu berpuasa baru ak dapat berjalan2 kat bazaar ramadhan..
tadi kena amek mama..ajak mama pegi bazaar..
macam2 beli..roti john..ayam madu..kuih tepung pelita..
kalau ikotkan hati nak jerk beli macam2 lagik..
tapi [ainihasinahussin] bukanlah seorang yang kuat makan..
so,beli ala kadar jerk r..
lagipun papa sekarang kena kerja kat perak..
bape orang jerk yang buka kat umah..
tak perlulah membazir..huhu~~


pelancaran bulan kemerdekaan



semalam dekat sekolah ade pelancaran bulan kemerdekaan..quite ok..cuma biasalah..budak yang sambut..takdelah happening sangat..kan3???paling2 pun cikgu khairi letupkan mercun tangan..tuh jerk..haha..kalaulah buat sambutan dekat sekolah menengah..mesti gempak habes!!!huhu..

gambar kat atas nih budak2 wakil year5 menyanyikan lagu "cemerlang,gemilang,terbilang"


deklamasi sajak from student year6..tajuknya ak kurang pasti sebab kusyuk marah budak2 year1 bising..huhu..


guru besar (tudung kelabu) semangat waja menyanyikan lagu2 patriotik..diiringi guru penolong kanan dan cikgu2..

antara students year1 yang semangat mengibarkan jalur gemilang sambil menyanyi lagu patriotik yang lirik ntah pape..haha..lawak sungguh budak2 nih!!


selamat menyambut
hari kemerdekaan
yang ke-53

[1 Malaysia ke arah reformasi]


Sunday, August 15, 2010

penukaran template



buhsan dengan template yang lama..terasa nak tukar tibe2..tapi kena adjust banyak benda..malas lak nak buat benda2 tuh semua arini..just buat yang penting2 jerk..susun benda2 yang ade dekat right side..yang lain tunggu kalau ade masa yang terluang..

korang jangan kutuk2 blog ak tau.."saya budak baru belajar"..hehe..kalau tak cantik sila bagi komen yang membangun yerk untuk saya mengimprovekan diri..kerjasama anada amatlah dihargai..cewaaahhhh~~

[SEKIAN TERIMA KASIH]

Friday, August 13, 2010

1st Giveaway By Kerm's Craft



minggu nih mood nak join contest jerk..tak kisahlah contest ape..saja nak cuba naseb..sebab saya nih selalu sangat unlucky..kalaulah tibe2 "i'm the lucky 1" (bak lagu anuar zain..tibe2..huhu),syok maaaa..lalala..nak2 sempena bulan ramadhan..adelah keberkatan jugak..kih3~~

kali nih ak nampak giveaway by kerm's craft..hadiah lak caraaaaa gile kan???rugi kalau tak cuba naseb nih!!comel sangat..ay0ooo..mau3..!!!


..korang mesti tertanya2 kan ape hadiah yang bakal dimenangi..
betul x????
nak tahu ke tak nih???


..meh rapat2..
..nanti mesti korang teruja nak join jugak..


..hadiahnya adalah....
jeng..jeng..jeng




TADAAAAAA.......

1st prize
[kesemua barangan yang terdapat dalam picha di atas]
cantik kan???
comel kan???


ok2
ada lagik
saba yerk..!!
2 baru 1st prize



hadiah yang berikutnya.........



TADAAAAAA....


tu diaaaa...
keychain yang ada nama
alahaaaiiiiii
comel sangat..
[ainihaslinahussin] nak keychain tuh!!!
haha

so anda semua nak tak???
jomlah try..
tak susah pun..
untuk keterangan lanjut..
sila lawati blog: kerm's craft



Thursday, August 12, 2010

Contest berapa ekor anak saya...?



ak nak try lagik contest yang ak jumpe..this tyme ak tahu melalui cutebabygurl..haha..kena teka pasal kucing..ay0oo..tapi sebab kucing ak,itam baru beranak..ak nak teka macam bilangan anak itam..lalala..


anak OMIE adalah :
..5 ekor..
yeeeaaahhhhh..........

sape nak juin????meh2.. [click here]



[ainihussin] mau tag :




Wednesday, August 11, 2010

Contest Happy Moment


contest nih ak tahu daripada matdin..tapi bukan matdin tag ak..cuma ak pegi jalan2 kat blog die..ternampak entry pasal this contest..saja nak try..before this dah masuk 2 contests..but unlucky for me..so sad.. :'(

kali nih ak nak mempetaruhkan gambar masa ak camping with my bff (geng KMPk)..de kisah behind da picha..but the important thing is gambar nih sangat2 memberi kenangan yang sangat besar dalam hidup kami.. =)

wif bffs

p/s:jom juin dis contest..tak salah untuk mencuba nasib..menang kalah adat pertandingan..hehe~~

[ainihussin] nak tag:



sinetron cinta kirana

tak saba ak nak tunggu pukul6.30 nanti..sebabnye..ak dah kemaruk dengan lagunye..asal iklan jerk terpaku ak depan tv..sangat best lagu tuh..cepatla pukol6.30..dalam masa yang sama cepat sikit nak berbuka..status ak dekat fb pun "..sudah pancit.." haha..

Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Dia Milikku

semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

reff:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

reff2:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
kusarankan engkau mundur saja, ooo

repeat reff
repeat reff2

dia untuk aku
bukan, dia untuk aku



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...