Pages

Ads

Friday, August 27, 2010

admitted at HUKM (part 3)

baru balik dari HUKM..melawat abang ak lagik..arini pukol10.30 (katanye..) dah kena "minor investigation"..mase tuh die sorang2 jerk kat hospital..yelaaa..tyme tuh bukan masa melawat..sape la yang ade kan???so die kena mengharungi kesakitan seorang diri..ahakz~

sampai2 hospital tadi ade 2 orang member blogger die datang melawat..Cik Hel tak silap..tapi ak tak kenal pun..haruslaaa ak tak kenal..bukan kawan ak..haha..siap bawak KFC lagik..ak sebagai orang yang berpuasa turut terliur melihat beg plastik KFC tuh..baru tengok plastik..belum tinjau ayamnya lagik..ngeh3..

tengok badan abang ak tuh..siap kena tampal..aduhhh..mesti sakitkan bang pis???takpe..kate gagah perkasa!! (walaupun badan sekeping..haha)..petang nih die nak kena scan balik..hopefully doktor akan cakap, "ok,hafiz..u boleh balik arini!!"..yela..ak kesian tengok mama ak berulang alik..penat kot..tyme ak pegi hospital ngan mama ok lagik..ak leh drive..tapi kalau mama kena pegi sorang2, mengantuk pun mama gagahkan jugak mata..kesian mama~~


yang dalam balang tuh ade air..sebabnya nanti nurse nak test kalau abang ak batuk de tak kuar bubble..kalau ade ak pun tak tahu pe yang dorang akan buat..hehe..tapi kesian tol..nak bergerak pun susah..ak yang tengok pun terase nyilu..apetah lagik yang kena tebuk..adessss..

didoakan semoga abang ak cepat sembuh..dan boleh berlari macam biasa..aminnnnn~~

8 pendapat mereka! =):

aien comel said...

lajunye update...

ainihussin said...

dah alang2 ngadap lappy troz update..haha..

Melody Iqfa said...

erm..
smpai kne tbok.
kmgkinan ade cecair dlm paru2 yg olh disebbkn jgkitan.

kalau betul disahkan tb, hrap2 akak segera lah dptkn rwatn lnjut.

insya allah,
didoakan smoge cpt sembuh..

suka_haha said...

x gatal ke kalau makan ayam tu? hehe...

Anonymous said...

slm..semoge abg aini cpt sembuh k..Amin..biasenyer bkas yg dipasang tu dpgil 'under water seal' nurse akn bubuh air supye udara xdpt msuk.n nak tgok buble tu atau kite pgil fluctuation tuk memastikan sistem botol tu berfungsi n dpt kuarkan cecair dri paru2..

ainihussin said...

melodi iqfa:

2la. ade cecair kot. hehe~

ainihussin said...

suka_haha:

die xmakan pown. org len yang bedal. hihi~

ainihussin said...

anonymous:

2 la. semoga die cpt smbuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...