Pages

Ads

Monday, January 31, 2011

haven restaurant! really appreciate it and i'm sorry~ ;D

hengat tak aku cite aku teringin sangat nak pegi haven restaurant kat area bukit ampang? tak hengat? meh check balik kat [SINI]. huhu. yeaaahhh. semalam aku dapat jugak jejak kaki kat sana. thanx sayang. ujan ujan pown kitorg redah jugak. mula mula kabus. tak nampak sangat permandangan. tapi around 8.30p.m dah mula nampak lampu menghiasi pemandangan kuala lumpur. sumpah teruja! =)

mujur tak ramai. privacy sikit. ye tak? ekeke. disebabkan masa mula mula datang, permandangan kabur jerk. aktiviti yang kitorg buat hanyalah mengumpat. yerrr. memang kitorg mengumpat. cerita pasal orang nih. cerita pasal orang tuh. semuanya nak cerita. haha. mengisi masa lapang sementara makanan nak sampai. kan.

no idea nak membebel sebab mood nak holiday dah sampai. so, tengok pichas jerla yerk! tQ~ =)

cappucino for him. luv for me? haha.

kusyuk! curik masa reply mesej. bukan curang ok! lalala~

terliur? bukan aku punya. Mr.M.I.A.R punya.

nak? amek bau jerk! itu aku punya. lalala~ ;D

taken by him.


thanx sayang. really appreciate it. even ade prob sikit before kite pegi makan tapi sayang tetap bersabar! i'm so sorry dear!

dengan kesabaran Mr.M.I.A.R, aku nak dedicate lagu nih untuk si dia.


XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX


Stick with you by Pussycat Dolls.

I don't want to go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
Seems like everybody is breaking up
Throwing their love away
I know I got a good thing right here
That's why I say (Hey)

Nobody's going to love me better
I'm going to stick with you
Forever
Nobody's going to take me higher
I'm going to stick with you
You know how to appreciate me
I'm going to stick with you
My baby
Nobody ever made me feel this way
I'm going to stick with you

I don't want to go another
So I'm telling you exactly what is on my mind
See the way we ride
In our privated lives
Ain't nobody getting in between
I want you to know that you're the only one for me
And I say

Nobody's going to love me better
I'm going to stick with you
Forever
Nobody's going to take me higher
I'm going to stick with you
You know how to appreciate me
I'm going to stick with you
My baby
Nobody ever made me feel this way
I'm going to stick with you

And now
Ain't nothing else I can need
And now
I'm singing 'cause you're so, so into me
I got you
We'll be making love endlessly
I'm with you
Baby, you're with me

So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down
I know you and you know me
And that's all that counts
So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down
I know you and you know me
And that's why I say

Nobody's going to love me better
I'm going to stick with you
Forever
Nobody's going to take me higher
I'm going to stick with you
You know how to appreciate me
I'm going to stick with you
My baby
Nobody ever made me feel this way
I'm going to stick with you

Nobody's going to love me better
I'm going to stick with you
Forever
Nobody's going to take me higher
I'm going to stick with you
You know how to appreciate me
I'm going to stick with you
My baby
Nobody ever made me feel this way
I'm going to stick with you


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


happy birtday aini haslina hussin! =)

ehhheemmm.
happy 24th birthday AINI HASLINA HUSSIN.
mak aiii. dah tua rupenya aku nih! tapi prangai? haish. sendiri mau hengat la kan? huhu.

malam tadi lepas berdating bagai, bukaklah FB. sekali 113 orang yang menconteng2 kat wall aku. pehhh. ramailah pulak kan. jenuh nak reply satu satu. aku nak print screen all the wishes nak display kat N3 nih. tapi ramai la pulak. kang berjela jela blog aku. hehe. so aku pilih random lah! yang doa dorg semua sama dan i like~ ngehngeh.

both are my bffs.

my frens

my ex students.

kawen? haish. macam tua sangat jerk suruh kawen. haha. thanx korg. kalau ada jodoh insyaALLAH kawenlah KAMI. planning dah ada. cepat dengan lambat jerk. mudah mudahan diperkenankan ALLAH. aminnnn~

yang penting bff aku sorg nih. die orang yang terawal wish kat fon. kat FB pown tak ketinggalan jugak kan. memang terbaeklah bff! since kite kenal aku rase kau belum terlepas lagilah besday aku. kan3? thanx zidel. another 14days kau akan mengikut jejak aku ke alam lebih remaja. dapat? haha~
2 yang dekat FB. yang kat fon pulak tak kurang ramainya. aku nak print screen tapi tak reti. nak taip malas pulak. doa pown sama macam dekat FB jugak. "may God bless u". dan doa aku untuk semua, "may ALLAH bless u 2!"

thanx to all for the birthday wishes. may this year will bring me luck and panjang umur! thanx all~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


Saturday, January 29, 2011

.........counting time! =)


counting time



a few hours...

to become more mature!


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

rajalawak semalam terhibur lagi. =)

nak gelak guling guling lagi diz week. makin lama rajalawak musim 5 nih makin menjadi jadi pulak. boleh tahanlah kelakar dorg. mujur yang tak kelakar dah keluar. tinggal lagi satu group jerk yang tak kelakar tak keluar keluar. hopefully, next week dorg keluar la. ekeke.

kalau untuk semalam aku rasa paling lawak still dipegang oleh kumpulan R2. aku dah admire dekat dorg since minggu pertama. tapi sebab minggu pertama tuh even dorg kelakar, dorg tenggelam sikit sebab penangan si nazmi tuh. kan. and now makin menjadi jadi pulak lawak dorg. nak nak pakcik tuh. kelakar sangat! dah buat lawak sampai orang gelak pecah perut die boleh lak buat muke tak bersalah kan? wat muke seposen. haish.


kedua terlawak aku rasa kumpulan lucky. lawak dorg kadang kadang adelah berunsur double meaning tapi boleh diterima akal lagilah. kumpulan ni pown tak mengecewakan lagi. ade jerk point dorg nak keluarkan. hehe.


yang paling penting nazmi still pegang tip top r. even lawak die setakat pada words yang die gunakan macam "uissshhh dasyyyatt", "aku lupe" dan semalam, "sayang.... kau tipu tipu aku lagi". haha. macam tahek jerk nazmi nih kan. tapi takpe. terhibur dengan telatah die. *winkwink*


apa apa pown tak rugilah layan rajalawak musim ke5 nih. sangat kelakar. sangat terhibur. =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


Friday, January 28, 2011

tahun arnab. yeeehhhaaaa~ ;D

lagi beberapa hari nak menjelang chinese new year. syokkknye. bukan aku tak sabar. ala. tak sambut pown. takde la excited sangat. tapi sebab dah dapat ang pow dari bos. adelah terasa bahang chinese new year. nak nak dapat cuti lama. mau tak suke. kan. haha. untuk tahun 2011 ni, bagi sapa yang tak tahu lagi tahun ni adalah tahun arnab yerk. yeaaahhh. mari kite lihat tahun tahun yang terlibat untuk tahun arnab nih. lalala~
menurut wikipedia, arnab merupakan haiwan yang keempat dalam kitaran 12 haiwan dalam zodiak cina.

chop chop. sape suke karok? haaa. berita baik untuk orang orang yang sekapal dengan aku. i mean yang lahir tahun 1987 dan tahun tahun yang terlibat dengan tahun arnab nih! dan yang suke melalak melolong macam aku. nak tahu ape? ok. kite tengok picha kat bawah ni dulu ok?

KARAOKE PERCUMA???? waahhh. terbaek tuh! kat mana erk?bile? kenapa percuma? tahun ape yang percuma? ada syarat ke? adoyaiii. banyaknye soalan. aku bukan kaunter pertanyaan. aku cuma bagitahu apa yang aku tahu jerk. kan. kalau tak nampak boleh klik kat gambar untuk tumbesaran. choyyy. haha.

kalau tak silap aku dekat redbox. tapi bila nampak "tertakluk kepada terma & syarat" tuh yang aku lemah. mesti ntah pape jerk syaratnya. baik tak yah buat promotion kan kalau ade terma & syarat. huhu.

apa apa pown jom terjah ramai ramai wahai kawan kawanku. kite menyanyi sampai lebam. mari kite terjah redbox febuary ini. aku dah gigil nak pegang mic. aku nak nyanyi lagu wajib aku. lagu ingkar by bunga citra lestari. nak nyanyi lagu khatimah cinta by sixth sense. tak lupa gak nak nyanyi lagu sufi by damasutra. kalau korg, korg nak nyanyi lagu apa erk? hehe~ ;D


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Thursday, January 27, 2011

Sahabat Selamanya. =)

tertarik dengan lagu sahabat selamanya by padi. nih OST upin ipin kan? errmmm. sumpah
tertarik. dengan melodinya. dengan liriknya. love everything about this song. it inspires me to appreciate my friends.


SAHABAT SELAMANYA BY PADI (OST upin ipin)

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita

mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia…


XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXXOXOOXOX



Tips menjadi sahabat yang baik:

1. menghargai sahabat. =)

2. setia. sentiasa bersama sahabat dalam apa jua keadaan sekalipun. ketika susah ataupun senang. =)

3. menjadi pendengar yang setia. kalau tak dapat membantu at least cuba menjadi pendengar yang setia. =)

4. kepercayaan. jangan hilangkan kepercayaan yang sahabat anda telah berikan kepada anda. sekali kepercayaan itu hilang, TIADA MAAF BAGIMU! =)

5. sentiasa mendoakan yang terbaik untuk sahabat. =)

6. memberi nasihat atau mengingatkan sahabat tentang kelalaian yang telah dilakukan. =)

7. elakkan berkelahi tentang perkara perkara yang remeh. =)

8. sentiasa memupuk kasih sayang sebagai sahabat sehingga akhir hayat. =)

9. sentiasa memaafkan kesalahan sahabat. =)

10. sentiasa mengucapkan terima kasih kepada sahabat walaupun bantuan yang diberikan adalah sekecil zarah. =)

Friends are forever, it's a love that never dies.

No matter what happens next, we will always be friends till the very ends.

Friends Forever! =)

~L.O.V.E~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Wednesday, January 26, 2011

resdung? arggghhhh. macam makin teruk! :'(

tadi tanya bos boleh tak nak claim kalau aku nak buat x-ray. tibe tibe aku rasa nak tahu tahap resdung aku macam mana. dah teruk sangat ke? yela. lately nih pukul3@4 aku mesti terbangun. tak leh nak nafas. padahal sebelum tido dah kena siap siap sapu vicks. bantal mesti berlayer layer.

aku terdetik nak check up sebab last week member aku ade yang dah pegi check up. die cite idung die dah bengkak. doktor cakap area atas idung die dah takde darah. ay0oo. teruk ke centu? boleh ubat ke resdung nih? kalau ade cane nak ubat erk? takotla pulak kan. ngehngeh.


ape tuh resdung? resdung lebih dikenali sebagai sinus iaitu berpunca daripada jangkitan bakteria di bahagian hidung dan rongga rongga di bahagian dalaman tulang muka yang bersambung ke hidung melalui saluran saluran kecil. kalau sinus tersumbat akan berlakulah lendir yang terkumpul dan seterusnya kuman akan membiak dalam rongga sinus tersebut. disebabkan keadaan itu berlaku maka terhasillah nanah yang busuk dan bengkak yang akan berlaku dalam lapisan hidung.

tanda tanda resdung:

1.kerap bersin.
2.kurang deria bau.
3.gatal mata, mata berair.
4.migrain atau sakit kepala.
5.berjerawat.
6.mengalami demam atau badan kurang selesa yang berpanjangan.
7.sakit tekak yang berpanjangan atau kerap berulang.


macam mana cara nak kurangkan resdung nih erk? kalau nak hilangkan terus memang tak la kan? tapi kalau dapat kurangkan pown takpe. sebab aku rasa sekarang tahap resdung aku makin teruk. :'(


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Sunday, January 23, 2011

macam macam ragam! macam tahek pown ade tau! haish~

hye. tibe tibe teringin nak cerita macam macam. idea dah ade. mood pown memang tengah membara bara. so ayat aku memang agak pedas sikitla yerk untuk N3 kali nih. kalau siapa yang tak sanggup baca sila tutup mata. nak lagi senang, jangan tengok blog aku. abis cerita. kan3? *winkwink*

previous entry aku cite yang aku juin BFF CONTEST kan? ok. sekarang aku rasa aku dah give up. sangat sangat give up. macam macam aku pikir. asal aku boleh dodol sangat juin contest tuh. kan dah memeningkan kepala hotak aku nih! kalau aku tak juin takdelah aku pikir sangat nak menang. takdelah aku menyusahkan sesiapa pown. takdelah aku malu sangat. huhu.

mesti pelik kan. ape yang nak malunye. ceni. cuba korg bayangkan. orang yang kite tak penah tegur kat FB tibe tibe kite tegur sebab nak suruh die like picha. haish. takleh terima akal sungguh. sape sape pown mesti akan pelik. 2la yang aku lakukan. aku boleh tegur semua yang aku tak penah tegur nak suruh dorg like ma picha. mesti dorang terkejut beruk kan? tapi mostly my fren sangat sporting. bile aku tegur and suruh dorg like, tanpa banyak tanya dorg like jerk. dats y sekarang boleh mencecah 300++. thanx u'olls. sangat terharu. yang like jerk takpe. ade jugak yang sempat wish good luck.contohnye dorg nih:

terharu sangat. tapi yang aku tak boleh blah bile ade jugak insan yang tak ikhlas. kalau tak ikhlas pown janganlah tunjuk sangat dol! kan. ini bukan paksaan. kalau kau tak nak buat takpelah. kau tak perlu komen nak bagitau semua orang yang kau tak ikhlas. tak perlu ok.

macam mamat kat atas nih. boleh pulak tinggalkan komen "telah dipaksa. harap maklum. sekian, wassalam". ok. aku memang tak kenal kau! sebab die kawan kakak aku. tapi masa kakak aku promote kat die aku ade dekat sebelah. bukan kakak aku paksa pown. just cakap mintak tolong like jerk.tapi kau buat onar pulak kan? deym!

lagi satu mamat sorg nih. boleh lak kau tinggal komen, "cet..semua tu bukan like ko..hahaha". kalau ikot mulut aku nih memang dah berbakul bakul aku maki woi. vavi. biar r dorg nak like ke tak. jadi masalah kau ke? ok. aku tahu kau gurau. tapi kau agak agak orang lain tahu tak yang kau tengah bergurau? hah? otak tarak ka? haish.

ade lagi satu member kakak aku. masa kakak aku suruh like, die dengan bangganya like. lepas tuh die ajak kakak aku kuar. kakak aku taknakla. lepas tuh terus die "UNLIKE". ok der. aku memang suke cara kau. cara kau memang tunjuk sangat kau nih lelaki BODOH! terima kasih.

yang aku tak boleh blah lagi bila ade member member aku tanya, "asal kau juin contest nih?". jawapan aku 1 jerk. "soalan bodoh ape yang kau tanya?". aduhhh. tak paham aku. perlu ke aku jawab, "aku nak ubah naseb keluarga aku!". woi. kau hengat aku masuk akademi fantasia ke? aku masuk mentor ke? kebodohan kau terserlah la pulak kan? kesian.

btw, memang aku appreciate sangat kepada yang telah mengundi aku. ikhlas ke tak aku still nak ucap terima kasih yang tak terhingga. aku sangat menghargai jasa anda semua. lepas nih aku dah tak menyusahkan korg lagik sebab aku tak mungkin akan juin contest yang boleh memeningkan kepala hotak aku nih. first and last aku juin. huhu~=)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Saturday, January 22, 2011

nak mintak jasa baek korg! =)

maaf. rasa dah lama sangat aku tak update cik blog nih. rasa rindu pulak. hehe. aku bizi la. bizi dengan kerja. bizi dengan misi aku sekarang nak menang. hah? menang? menang ape pulak nih. ok korg. sapa sapa yang baca blog aku nih, boleh tak aku nak mintak tolong daripada korg. simple jerk. nak suruh korg like like jerk. lagi ramai yang like, bolehla aku menang. kan?

macam nih. aku ade juin 1 contest. BFF CONTEST. contest nih cuma nak like picha jerk. korg tolonglah vote untuk aku ea. hah? macam mana? ok ok. ceni.


1st step: korang pegi link nih http://www.facebook.com/eightdesigns then click like button.

2nd step: korang pegi link nih pulak http://www.facebook.com/photo then click like button.

.picha nih r yang korg kena like.

senang jerk kan? tak susah pown. kalau rajin korg tolonglah promote dekat member member korg. lagi ramai lagi best kan? plissssssssssssss. *tengah merayu sambil buat muka comel~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Monday, January 17, 2011

khurafat memang terbaek! =)

previous entry aku ada cite plan nak tengok khurafat kan? yesss. memang terlaksana jugak! *mujur aku tak buat korgkenabeb lagi. haha. kitorg pergi berenam. yang tak bestnye dapat seat tepi yang duduk berdua dua. *ke dilla saja pilih seat macam nih? tahulah bawak boipren! kan.

sebelum aku nak cite lebih lanjut pasal muvi nih, aku nak mintak maaf daripada semua penonton yang menonton bersama sama aku cite nih. yang tengok muvi nih dekat tgv JJ cheras selatan pada hari sabtu pukul8.45 malam. berjuta maaf dari aku. sebab aku korg tak kusyuk tengok. suara aku jerk yang kuat menjerit. brader sebelah aku asyik usha panas jerk. "bro. maafkan saya yerk! saya hanya gadis comel yang takot akan hantu dan cerita cerita seram! maaf~"

ok ok. berbalik kepada cite nih. dah la kitorg lambat. parking lak takde. aku and kazen aku terpaksa mencomelkan diri untuk mendapatkan parking dari seorang brader tuh. mujur die pown tergoda kan. sanggup tunggu akak aku pusing seround dan berebut dengan kereta lain. maaf lagi sekali. kami dah lambat! lalala~

berbaloi jugak pengorbanan kami berebut parking sebab cite nih sangat superb! sangat menguji kenyaringan vocal aku! sangat menguji tahap degupan jantung aku! sangat menguji tahap kepekakkan telinga kazen aku, deeba sebab terpaksa tahan telinga dengar jeritan aku. haha. thanx syamsul yusof. lu memang hebat! gua salute lu lah.

komen untuk filem nih:

*paling suka adegan johan angkat mayat masa dalam hutan. pehhh. menjerit jerit orang dalam panggung suruh campak jerk mayat tuh! gile berani johan angkat mayat kan?

*hengat makcik tuh yang menjadi dalang cite nih. tapi lain pulak jadinya. *nak tahu siapa dalangnya? pegilah tengok tau! tak rugi pown.

*lain yang disangka, lain yang jadi. bila ingat, "haa. lepas nih mesti hantu depan muka die"*sambil tutup muka dengan selendang. tapi lain lak yang jadi. hantu merangkak lak. "kau boleh merangkak pulak kan?" haish.

*kenapa masa mak johan masuk hospital, bilik tuh malap gak?

*memang terasa nyilu masa anna lakonan sabrina ali tarik pisau dalam genggaman tangannya. pehhh. gile r. haha.



*OST untuk filem nih kurang menyengat. syamsul pown macam nak tak nak jerk rapping. dah macam membaca jerk.

kepada anda anda yang belum menyaksikan filem ini, tak rugi kalau nak tengok pown. rata rata yang dah tengok bagi komen yang positif. termasuk aku. aku pown nak bagi 4 setengah bintang. kalau ada siapa siapa yang nak tengok lagi boleh ajak aku sebab aku belum redeem free tiket dari GSC. tak perlu susah susah nak belanja aku! haha. chow~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


Friday, January 14, 2011

dah remove nak add balik? sorry. kau tunggu jela yerk! =)

hye peeps. tibe tibe nak stori satu hal. pasal FB. ala. bukan nak cite pasal FB nak tutup. mesti dah basi kan cite tuh kalau arini aku nak stori. deym! ok. stop. kite sambung cite.

adelah seorang hamba ALLAH nih. wanita. sebaya dengan aku. kenal pown sebabbbbb. ok tak mau cite. maybe kau kenal sape kau! lalala. chop. ape kena mengena die dengan FB? ermmm. saba saba. baru nak cite nih! hehe.

asalnya dia add aku dekat FB. malam selepas aku keluar beramai ramai dengan die. sebab dah kenal haruslah aku meng"confirm"kan kan? karang kecik ati pulak. tapi tadi bile aku refresh FB aku, bertambah pulak friend requests aku. daripada 45 friend requests --> 46 friend requests. *aku tak approve yang lain sebab aku tak kenal. so aku kena hold dulu. eeh. sape lak sorg lagi nih? rupanya hamba ALLAH tuh. cettt. asalnya aku hengat die buat account baru. tapi tengok friends die ade 900++. sah sah bukan account baru kan. tapi asal die add aku balik? *konpius*

suke cite nih! =)

so aku decide aku nak hold die dulu. ape kes dulu kau remove aku and now kau nak add balik kan. dah ala ala "dah ludah jilat balik". so kepada si die, sila bersaba yerk! tunggu aku dah betul betul terbukak ati nak approve kau balik. tujuan aku nak mengingatkan kau yang sebelum buat sesuatu sila pikir dulu yerk! tak pown kau mesej aku bagi sebab kenapa kau remove aku dulu! baru aku approve kau secepat mungkin. *winkwink* =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

Thursday, January 13, 2011

khurafat? macam best jerk! kan.

wahhh. sedap kalau ujan ujan nih dapat tido kan? tak pown dapat makan cekodok pisang. alahai. mulalah terliur. haish. apelah. tyme tyme keja boleh hengat tido dengan makan pulak. semalam takpelah. bos takde. arini bos ade. kenalah buat buat rajin. kot kot dapat bonus untuk chinese new year kan! walawey. rezekiiii. ahakz.

ok. stop. abaikan pasal makan & tido tadi. berbalik kepada stori yang nak dibincangkan. arini adalah 13 januari 2011 kan. bermakna arini filem khurafat ditayangkan kan. ok. aku tahu abang&kakak ipar aku (bean&kak aien) dah tengok masa preiview arituh. so, si bean nih lah yang beria-ria suruh aku dah kazen kami pegi menonton! *blagak pulak die dah tengok! huhh!

mengikut perancangan, kami (aku, kakak aku, cousins) akan menonton pada ari sabtu ini. yela. masing masing still ade claz jumaat nih. ade yang claz sampai sepoloh malam. *ape kes lecturer korg terlebey rajin lak? haish. tapi teruja pulak nak tengok cite perjanjian syaitan nih! kalau tak best memang si bean nih kena la kan? huhu.

teraju utama: liyana jasmay dan syamsul yusof

Synopsis:
"Khurafat" begins with Johan (Syamsul Yusof), a young man working as an assistant in a government hospital. He is a married man who has a wife named Aishah (Liyana Jasmay). The newlyweds are leading a peaceful life when suddenly they find themselves besieged by a weird creature. The presence of a mysterious old woman, together with the sudden emergence of Johan's ex-girlfriend Anna (Sabrina Ali) add to the mystery. Anna is always disturbing Johan even though she knows Johan is now with Aishah.

source: gsc cinema

eeh. baru aku teringat. gsc bagi aku tiket free la. sempena birthday month. wahhh. murah rezeki. boleh jimat rm10++ untuk tiket.chop. pesanan untuk my cousins: "wey korg, aku tolong buking kan tiket untuk korg jerk tau! tapi tiket aku freeeee. kite tengok dekat gsc jerk tau! tak mau tgv tau!" *winkwink*

nih bukti aku boleh claim free tiket sebab besday aku bulan januari. yahooo. tapi bukan semua orang boleh claim tau! gsc cakap: "These birthday treats are available exclusively for GSC website members only". =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...