Pages

Ads

Tuesday, April 27, 2010

perlukah???

ak tak paham tol asal bile tyme kitorg makan mesti de jerk mate2 y pandang tak puas ati..kalu sorg takpe..nih sampai 2orang lak tuh???kitorg de wat salah kew???selalunye ak akan makan dengan opismate ak r..kitorng ber5..ermmm..perlu ke ak mention name dowg???haha..untuk menfemeskan dowg, ak nak mention gak..mereka itu adalah..........

1:aida maliza..
2:norain..
3:mohamad fahmi..
4:nik ahmad izzuddin..

y menyebabkan ak xselesa bila ade insan y macam tak puas ati dengan kitorg..adoyaiii..nak makan, makan jerk r..tak yah nak usya2 panaz..de utang kew????wakaka..y sorg tuh budak T***N..skrg nih mmg ak ngah wat audit kat sane..bile terserempak ngan budak tuh..masyaALLAH..sangatla belagak..lalu sebelah sambil buat muke..helllo0ooo..ko hengat ko santekk???plissss r..dah r itam..kecoh..!!

y lagik sorg lak free hair..ak tak kenal pown..tapi kalu g makan slalo0o sangat dpt table sblh table die..the problem is dah memang takde tempat lain..nak buat mcm mane???terpakselaaa...tapi asal ko nak wat muke lak kan???bukan kaco ko makan pown..!!!tak leh blah tol..haisssshh~~

6 pendapat mereka! =):

Mohd Shahruddin Abd Karim said...

Sebab ko kan senget...2 yg org tengok sb pelik..hahaha

BeaN MorENo said...

hm...dah dapat template baru ke blom?

aien comel said...

apa susah, jeling la balik..tunjuk jari tengah..hahaha...

ainihussin said...

din:hek ko r..haha~

ainihussin said...

bean:dh2..huhu~

ainihussin said...

k.aien:dh jeling pun..pdn muke!!haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...