Pages

Ads

Monday, May 17, 2010

tarikh yang penuh bermakna.. ::16MAY::

semalam ke"bz"an sampai lupe nak update blog..penat sangat 2 hari bercuti..tak duduk rumah pun..haiissshhhh..keja yang bawak balik umah pun tak bersentuh..pe la nak jadi dengan aini nih!!haha~~

anyway, belum terlambat ak nak ucapkan happy teacher's day to semua insan yang bergelar "GURU"..!!jasa kalian amatlah saya kenang..especially to my mom..one of my teacher..lalala~~terimbau kenangan silam..rindu nak sambut hari guru..rindu nak bagi bunga dekat cikgu2..rindu nak dengar guru2 menyanyi mase perhimpunan..aduhhh..kalaulah boleh ulang masa balik..kan best..dah tak payah nak pikir masalah orang dewasa..ingat nak main jerk..lari sna..lari sini..kangan bangat sama masa silam..masa...kalaulah anda boleh putar ke masa silam..ak akan berterima kasih pada anda..bak lagu AXL.. ::andai dapat ku undur masa:: :DD

tapi ak teringat tarikh 16/05/2006..pertemuan dan perkenalan ak dengan rakan2 di Kolej Matrikulasi Perak (KMPk)..yang paling ak hengat orang pertama yang ak kenal kat sana adalah Nurul Syazeila Iryani Bt Suhaimi (Gee) a.k.a my roommate..kitorg sama2 kena mara..sama2 amek kunci..sama2 pegi dewan..sama2 makan..semuanya sama2..even geng sekolah ak ada gak yang dapat KMPk..tapi die floor lain..jadi susah untuk berinteraksi..so, gee la peneman ak dikala sunyi..wakaka..

another person yang boleh dikategori dalam "happy 5th anniversary" adalah Noor Azrin Bt Juwahir (eryn) a.k.a my roommate also..ak hengat lagik ayat die yang buat ak sentap mase kitorg sembang2 mengimbau kenangan 1st day kat KMPk.."aini dulu sombong gile..muke belagak nak mampos..!!"hambeekkk ko..kena sebijik kat muke..adesss..eryn..sorry yerk..kite tak belagak pun..tapi kalu tak kenal kite memang macam tuh..susah nak sembang mesra2..tapi dah kenal..sembang macam orang gile kan???haha..bak kate orang.."tak kenal maka tak cinta..!!"


==ak+eryn+gee..miz u~~==


to both of u (gee+eryn),
happy 5th anniversary..
friendship 4 ever..
luv+miz both of u..
ada mase kite jumpe lagi ea..
nice knowing both of u..
:DD

6 pendapat mereka! =):

NiZaM Limited said...

wahh..ade jodoh.

ahaks..nice date.. :)

AHHAindahouse said...

kenapakah dikatekan ade jodoh???heee. :)

+akufobia+ said...

waa.ada gak eh.nak sikit.

AHHAindahouse said...

nk sikit pe +akufobia+???

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Ismadi Ahmad said...

Al fatihah untuk Gee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...