Pages

Ads

Thursday, November 4, 2010

Interesting Blog Award



Title: AWARD!


ahhaaa. award!
at least ade point nak buat N3. ahakz~
trima kasik cik ide! *coz tag award nih & bg point nak buat N3.


XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO


1. Lulu pages???
nice+cute+interesting


2. nama blog dan kenapa letak nama tuh?
nama blog: ..[ainihussin]..
reason: nama diri sendiri.
*sape lagik nak guna kan kalau bukan diri sendiri? ahakz~


3. nama URL dan mana dapat idea?
nama URL: http://aihashus301.blogspot.com
reason: singkatan nama & D.O.B
aihashus = aini haslina hussin
301 = 30th jan


4. method dalam penulisan blog?
mostly pasal personal life. sumtimes ade gak pasal orang lain dan sewaktu dengannye!


5. ape perasaan bile tengok blog orang lain cantik dan kreatif sedangkan blog anda tidak?
cesss! untuk orang tuh. haha.
.jelesjelesjeles.
nak jugak blog santek macam dorg!
HELP..!!


6. bile blog diwujudkan?
pada 19feb2010


7. sape blogger and follower pertama yang tahu pasal blog ak.
abg ak : Bean Moreno


8. 5 insan yang bertuah di mata ak:-

shima comeyl
angahsayang2314
cik jari
lynnhamzah
alawiah


6 pendapat mereka! =):

AngahSayang2314 said...

ikkk kena gak ke??? hehehe

IdaSyahirah said...

da publish pon..gud2...:)

ainihussin said...

angah:

ye. anda lah y kite carik! haha~ ;D

ainihussin said...

kak ide:

thanx kak~

Cik Jari said...

thanks awak:)

ainihussin said...

cik jari:

u r welkam~ ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...