Pages

Ads

Thursday, December 1, 2011

ombak rindu tau !

hye uolls. how are you? cewah. cakap omputih nih ! haha. haaaa. arini adalah 01/12/2011. dah masuk bulan december tau ! lagi 30ari nak masuk tahun 2012. pehhh. terasa sangat sekejap perjalanan hidup nih tau. serius. kejap sangat rasanya. tak pasal pasal tahun depan dah tambah lagi setahun umur aku ! haish. *sambil mengelap peluh di dahi*



bercerita pasal 01/12/2011, arini bermulanya tayangan ombak rindu di pawagam kan? alahai. tak sabanya nak tengok. sumpah semangat gila ! macam manalah gaya aaron aziz sebagai hariz.






sebelum aku serbu mana mana pawagam, aku adalah buat sikit revision. cewah. revision kau jah ! dah macam nak amek SPM nih. hihi. mulalah geledah susunan novel novel kat rak dalam bilik tuh. haaaa. bile dah jumpe, amekaw ! berabuk kau jah ! fuhhh fuhhh. *sambil tiup habuk*






nampak tak gambaran novel aku di atas. sampai terkoyak koyak kau jah ! hamboi. nih menunjukkan sangat kusyuk membaca. dan yang pasti telah dibaca berulang ulang kali. *nampak sangat takde keja kan?*



apa apa pun memang aku sangat keterujaan untuk menyaksikan kehebatan filem ini. dah ajak Mr.M.I.A.R tengok sekali. tapi tak tahulah dia nak ke tak. belum bagi kata putus lagik. kalau Mr.M.I.A.R tak nak teman, ada sapa sapa nak teman aku tak? kalau ada silalah angkat kaki ! hihi.



ermmm. kebanyakkan review yang aku baca di blog blog rata rata menyatakan yang filem ini penuh dengan emosi. yang pasti ramai mengalirkan air mata. alamak. yeke? ni yang nebes nih. kang pegi ngan Mr.M.I.A.R malu jerk menangis depan beliau. *walaupun dah banyak kali tapi tetap malu jugak. ekeke*



hopefully filem ombak rindu kali ni tak menghampakan peminat novel kat Malaysia nih yerk ! sangat frust kalau dah teruja tapi menghampakan. huhu. apa apa pun selamat menonton untuk yang akan menonton. dan kepada yang dah menonton silalah berkongsi segala pendapat mengenai filem ini. terima kasih ! ;D




p/s:tahniah kepada ustazah firuz yang memenangi ustazah pilihan 2011. ainihussin memang admire kat ustazah firuz. lembut jerk.


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

2 pendapat mereka! =):

Deen Azmee said...

hurmmm.. filem dari adaptasi novel g.. agak2 filem ni leh lawan lagenda budak setan kot.. heee~ have fun friends.. ;)

ainihussin said...

deen azmee :

tq fren ! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...