Pages

Ads

Friday, November 16, 2012

tiba tiba rahsia terbongkar !


4bulan++ dah? eh cepatnya masa berlalu. tiba tiba dah masuk 4bulan++. macam tak percaya jerk. alhamdulillah.




eh chop. tapi apa yang 4bulan++nya erk? ermmm...




officially announce that I'm pregnant for 1st baby. syukur alhamdulillah. kalau ikotkan minggu, kandungan ainihussin dah mencecah minggu ke19. mungkin keadaan dalam rahim aku macam gambar kat bawah nih. cewahhh




credit to : babycenter.com.my





sepatutnya arini nak pegi check up. tapi Mr.MIAR bz pulak tiba tiba. so terpaksa postpone. padahal arini tak saba saba nak scan. eh salah. bukan aku yang tak saba tapi en.asben. keterujaan beliau sangat melampau lampau. some more, aku rasa tak syok kalau pegi check up sorang diri. kan? takpela. suk pun boleh. alaaa, check up kat private hospital. ape ade hal. janji bayar. huhu.





now aku lebih rajin bukak website pama.karangkraf.com. cari info kehamilan. google macam macam. yela. pestyme uolls. agak haru jugak r hidup kan. orang nih cakap lain. orang tuh cakap lain. lain orang lain experience nya. ada orang alah tak teruk. ada orang alah teruk.





macam aku lak, alah yang sangat teruk. serius. yang teruknya asal makan jer muntah. bangun tido jerk muntah. pegi tempat sesak sikit jerk muntak. muntah dan muntah dan muntah lagik. :'(





tapi syukur alhamdulillah keadaan masih terkawal dan semakin pulih. masa 1st check up arituh doktor ada cakap aku nih low blood pressure. oh god ! takutnya. tapi so far takde pulak aku pitam pitam. macam bff aku, banyak kali jugak r admitted. mungkin aku kuat sikit daripada dia. cewahhh. mak jemah kan hebat !




hopefully aku diberi kesihatan yang baik sepanjang mengandung nih. dan mudah mudahan kandungan aku membesar dengan sihat. aminnnn. =)

6 pendapat mereka! =):

~LoVE PiNk~ said...

wahhh teruja...

thniah oke..

take a good care..

udin said...

tahniah wei..

mesti comei anak korang nanti..

nak baby boy or gurl? hehe..

Yana Shaiful said...

Alhamdulillah..tahniah adinda ku.. xsabo plak nk tgk mrs.MIAR kecik molek nii tukar saiz baju hikhikk.. taking care ^_^

ainihussin said...

~LoVE PiNk~

thanks dear. =)

ainihussin said...

udin :

alhamdulillah. thanks beb.

xksh pun gurl or boy jnji sht walafiat. hihi.

ainihussin said...

Yana Shaiful:

thanks k.yana. alhamdulillah. hihi. nk ikot jejak k.yana. tunggu kemunculan Mrs.MIAR menjadi bambam. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...