Pages

Ads

Monday, December 29, 2014

setahun sudah.

Pehhh. Dah setahun lebih aku tak buat entry kat blog kesayangan. Nak kata busy tak pun. Tapi malas gilerrr. Padahal hari hari jenguk blog ni. Haish. Pemalas sungguh ainihussin sekarang ni. Jangan baby ikot jejak sudah. Eh? Hihi.





Oh yaaa. Officially announced that I'm pregnant for 2nd baby. Alhamdulillah. Dah nak masuk 5months pun. So far mual dah mula kurang. Baguslah. Kalau tak asyik kena marah dengan doc jerk sebab berat and blood pressure tak cantik. Some more doc cakap jarak dekat sangat. Eh kira ok lah tu. Afkar 2tahun baru adik dia lahir. Tak lah dekat sangat kan? Huhu.








For the time being ni aku jadi fulltime housewife. Awal awal seronok lah. Lama lama buhsan pulak. Lepas deliver nanti kena cari kerja jugak. Dah biasa kerja jadi mati kutu duduk rumah. So sape sape yang ada lubang sila inform ok. Hehe.






Tapi the best part is aku dapat tengok perkembangan afkar depan mata. Bila dah mama dia depan mata memang mengada lebih lah. Semuanya "mamaaaa". Ayah hanya untuk naik moto. Hihi. So after this no more manja manja ok afkar. Nak jadi abang dah. Tak yah ngade ngade sangat.

2 pendapat mereka! =):

Yana Shaiful said...

Tahniah adindaku..taking care yee..mkn byk2 skit..bg naik kembang time preggy ni hihii.. yeeyyy!! afkar nk jd abang long yg ensem ^_^

lia ummiirfan said...

AlhamduLILLAH! Tahniah! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...