Pages

Ads

Saturday, July 2, 2011

geli mak nok ! auuwww~

hye uolls. selamat bercuti 2 hari. ekeke. lama tak update blog terchenta. rindu ! ekeke. maaf. agak bz sket bile bertukar suasana idup nih. jiwa belum sebati lagi. huhu.

tibe tibe aku teringat masa pegi kenduri member a.k.a reunion member member skola menengah last 2 weeks tak silap. perbualan antara member member. "eh u. tu i punya air". "u, i balik dulu". wat da tutttt.





aku rasa macam nak lempang lempang jerk. tapi tak sure nak lempang sape. rasa geli pun ye gak. eh hello. dulu tyme skola boleh jerk panggil kau~aku. ape sal sekarang nak ber i~u pulak nih? haish.




serius aku tak boleh blah ! bukan sebab jeles. oh no ! memang tak jeles ok. tapi memang tak boleh blah. aku tak kisah kalau kau kenal orang baru then kau nak ber i~u bagai. tapi korang kenal since skola ok. kenapa tak guna i~u tuh dari dulu? nih baru sekarang nak tergedik gedik gune. geli mak nok !

apa apa pun sukati korang lah nak guna apa pun. tapi warning untuk budak budak skola aku, korang jangan nak ngade ngade ber"i~u" dengan aku kalau tak nak kena shoot ok ! huhu.

p/s: dah setengah tahun rupanya. sekejap betul masa berlalu. kan?


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

udin said...

euwww.. geli geleman aih ceq dengaq.. hahaha.. ;p

J.Syazwana said...

tahu takpe geli gak. actually kalau guna kau-aku lagi nampak mesra. even kalau doa pon kita bahasakan diri kita aku kan ;)

HazHand said...

hahahah! xleyh bla.. alah,standert la,mne la tahu dulu2 tu slamber,skang die tukr gaye western ke ape wei!! hahaha
cer try pakai... rse cam minah saleh x..hahahaa

btw,firstime komen... nice to meet u... n keep in touch.
salam blogger baru. Selamat komen kat sy lak..hohohoho :D

ainihussin said...

udin:

geli juigak ke? haha~

ainihussin said...

J.Syazwana:

kan. dh besa kau~aku, lagi r mesra. ape daaa~

ainihussin said...

Hazhand:

bukan rse macam minah saleh. rse macam nk muntah jerk. haha.

jum tukar link ! ekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...