Pages

Ads

Monday, July 4, 2011

suara die sedap tau ! seriusssss~

hye uolls. selamat ari isnin yang berbahagia. mesti korang suke ari isnin kan? macam aku lah ! *sambil tangan kat bahu mata ke atas*. aku suke gile kot dengan ari isnin. dapat? wakaka~



ekceli aku saje nak kongsi dengan korang sumthing. before dis aku dah memang addicted dengan lagu price tag by Jessie J. sebabnya lagu tuh best sangat ! tapi tibe tibe terjumpa video kat bawah nih menyebabkan aku lagi super duper suke. wahhh. sedapnya suara die. jatuh chenta pulak ! haish. jum layannnn~






best tak? best tak? best kan? hehe. nama beliau adalah Maddi Jane. *tak sure beliau memang dah lama femes atau baru jerk femes. mungkin aku ketinggalan zaman kot. huhu*. gile comel suara. tapi yang tak boleh blah tyme "ba-bling ba-bling". macam penuh jerk mulut die masa nyanyi. bunyi lain macam. ape daaaa.



terhibur tak? ok. itu jerk nak share ngan korang. hehe. jangan mara haaaa. jumpa lagi. bye ! =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

dilla fadhilla ;) said...

dah lame tahu lah :p sore die mcm sy..haha

ainihussin said...

dilla fadhilla:

aah la. agak sama. tapi dilla lagi sedap kot ! *sambil tangan kat bahu mata ke atas! *

dilla fadhilla ;) said...

baru tau ke..tu la,len kali interbiu dulu ! :p

udin said...

ni kalau dengar time tido mesti lena kan.. meleleh~ hihihi.. ;p

ainihussin said...

dilla fadhilla:

eh. dah tahu lama. tapi malas nak kecoh. takut buat dose menipu. haha.

ainihussin said...

udin:

hamboi. bukan maen lagik. hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...