Pages

Ads

Sunday, July 3, 2011

meleleh air mata. T_____T

hye uolls. mesti ramai yang berbulu bile ref ntah pape jerk masa malaysia lawan taiwan beberapa jam yang lalu. aku sempat tengok 1st half jerk. itu pun sempat tengok kat MZ. mak aiii. bergegar dunia masa malaysia score ! haha.



ekceli tadi aku nak tengok transformers. tapi sampai pukul 8 pun tiket dh sold out. gile r. terbantut niat murni nak tengok transformer. at last tertengok "Sekali lagi". kesian Mr.M.I.A.R kena paksa. naseb badan laaaa. haha.



isk isk isk. T__T. tibe tibe emosi pulak. serius cite nih banyak bermain dengan emosi. tibe tibe terasa air mata laju jerk mengalir. eeh air mata nih. tak malu betul mengalir tanpa diundang. *maluuu* . ermmm. betapa besarnya pengorbanan sang suami terhadap si isteri. tapi si isteri tak tahu pun. wuaaaaa. T____T. lagi panjang sedihnya.



lagi satu. alahai mia sara nasuha. sumpah comel gile. rasa macam nak cubit cubit jerk ! geram sangat kot. dah la memang muke comel. berlakon pun comel jugak. semuanya comel lah ! gerammmm. haha.



apa apa pun kalau korang ala ala minah jiwang macam aku nih, pegi lah tengok "Sekali lagi". aku kasik 4 1/2 bintang. tapi jangan lupa bawak tisu bagi orang orang yang ati sensitip macam ainihussin nih. bak kate orang, kememey ! haha. babai ~


p/s: tahniah malaysia event kalah tapi menang ! *ayat ape tuh?kihkihkih*


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

syashafie said...

nak tngok jugak cite tu ! huk3

Makbed said...

nk tgk laa.... sebab dah tgk the making nye. minat kat bront palare sebnonye...

alawiah raji said...

nak gi tgk rabu ni....bwk tisu?tak perlu lap je kat baju kwn sebelah tu...hehheheh

ainihussin said...

syashafie:

sile2. bwk tisu tau ! ekeke~

ainihussin said...

Makbed:

bront pown ok gak. hehe.

ainihussin said...

alawiah:

gile kejam kau ! haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...