Pages

Ads

Thursday, July 15, 2010

excident!!ay0oo..

tadi baru ak dapat cerita cousin ak yang belajar dekat UM excident..teruk jugak r motor die..haha..motor baru kot..dah excident..ay0oo..ape kes???arituh yoyo jerk hebat kan???sekarang memang terbukti r my cousin hebat!!muahaha~~

nak dijadikan cerita die memang baru dapat lesen..baru sangat..seminggu ade kot..tapi dah dapat motor baru..sebab jauh nak ke class katenyer!!tapi3..buleh excident lak..masa arituh nak amek lesen pun centu gak..baru nak try2 bawak dalam tempat orang ramai2 tengah amek lesen tuh pun buleh excident..lebamnyer mak aiii..takot ak tengok..die cerita masa nak bawak keluar motor ade 1 keta bukak pintu..bile die nak mengelak,terbabas r..kih2..

bile dapat tahu cousin ak excident,teringat dulu ak pun excident..2-3ari lepas dapat lesen..excited lebih..tangan dah gatal sangat nak bawak keta..hengat lagik masa tuh 1ogos2005..kebetulan masa tuh adik ak balik dari sekolah kena naik train and takde sape nak amek..ak dengan rasa angkuh+sombongnyer mengofferkan diri nak amek die..masa pegi ok jerk..orang melayu cakap "smooth" jerk..haha..bile nak balik tuh masa dekat seksyen18 (masa tuh ak duduk shah alam sebab mama ak naik pangkat and kena mengajar dekat sk seksyen16), ade bus block jalan ak..tapi ak hengat muat r untuk keta yang ak bawak (ak bawak wira) melepasi ruang yang bus tuh kasik..dengan muka slumber and tanpa rasa bersalah ak jalan jerk..bangggg!!!abes kemek side co-driver..wahhh..!!hebat tak ak??langgar bus kot!!sape berani langgar bus angkat tangan???ahakz~~

lepas kejadian tuh setahun gak r ak fobia nak bawak keta..sumpah fobia gile!!sampai mama ak cakap "sia2 jerk aini amek lesen"..ay0oo..sentap gak r..kalau nak kuar mesti ade yang kena hantar..lama2 ak pikir sampai bile ak nak bergantung dengan orang kan??susah kot..kalau takde orang nak anta so ak tak boleh kuar..haissshhh..mane boleh macam tuh..last2 ak beranikan diri bawak jugak keta..and finally..macam pelesit dah ak bawak..celok2 dah tak payah cakap r..bak lagu brands.."kitalah hebat kitalah juara!!"..wakaka.. :DD


2 pendapat mereka! =):

BeaN MorENo said...

adibah xcident ke?

ainihussin said...

aah..dorg ckp motor trok gak..tp die xde pape r..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...