Pages

Ads

Friday, July 23, 2010

membimbangkan..???sangat kot.!!


korang nampak tak picha kat atas nih???ape yang menarik???apa yang tak menarik???apa yang tak sepatutnya berlaku???apa yang sepatutnya berlaku???ermmm..yang menarik&&tak menarik ak tak nampak pape lak..tapi yang tak sepatutnya berlaku jerk ak nampak..picha ini diambil ketika ak on the way amek mama ak..

ape yang tak sepatutnya berlaku yerk???cuba kamo0oo2 tengok beg wanita tersebut diletakkan dimana???belakang badan die..dan yang pasti tanpa awasan die..ayo0oo..no wonder r kes ragut semakin berleluasa..ak tak tahu r kalau memang style gurl yang naik moto mesti letak beg kat belakang supaya tiada pemisah antara si teruna & dara..ak pun dah lama sangat tak naik moto..

tapi3..keselamatan pun kena r hengat kak oiii..mane tak si peragut suke ragut handbag kalau situasi diatas sering berlaku..memang peluang dorg kalau kesempatan yang korang kasik dorg tak gunakan..kesempatan tuh beb!!rugi kalau tak cuba naseb..betul tak???pikirlah wahai wanita2 di luar sana..kalaulah ragut tersebut berlaku ke atas wanita dalam this picha,so janganlah nak marah2..memang kamo0oo menyerah diri pun..setuju????ahakz~~


11 pendapat mereka! =):

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. selamba lak dia letak kat belakang beg tgn tu ea.. mybe takde yg penting sangat kot. hurmmm... tapi tetap bhya gak, sbb bg peluang org utk mencuba nasib meragut, errkk!

kat mana2 pun kena hati2 gak.. =)

ainihussin said...

2 r psl..tkot gak sy tgk keadaan die..kalu kena rentap die xde pape xpe gak kan..cb kena rentap dorg leh tergolek..kan bhye tuh..

feedyoursoul said...

salam ziarah pg.. nk komen kat shoutmix xbl, sbb load lmbt sgt (server aku truk!!!) so komen kat cni skali.. blhkn bos??? cmnila.. xblh slhkn ladies 2 jgk... sbb bf dia or whatever pun xtau nk nsht kat dia pnye aweks.... huhuhu.. so? itulah yg trjd, pttlh kes rgut mkin up traffic! sbb rmai yg bg pluang btl x????

feedyoursoul said...
This comment has been removed by a blog administrator.
feedyoursoul said...
This comment has been removed by a blog administrator.
feedyoursoul said...
This comment has been removed by a blog administrator.
feedyoursoul said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Liyka said...

eiii.. ape la dat gurl. carik nahas je. kalau kene ragut baru tau, haiyark. olang skalang pelik2 la..

ainihussin said...

feedyoursoul:
tapi bf die mne nak pasan dat gurl letak beg kt mne..so responsibility dat gurl kne jge harta pusaka die..hehe~

ainihussin said...

liyka:
2 r psl liyka..bhye btol..kalu xjd pape xpe..kalu jd 2 y xnk kan???haisshhh~

Nana said...

adoi mgm sengal la minah tu free2 je kasi org senang ragut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...