Pages

Ads

Saturday, June 25, 2011

nak pelawak jugak ! boleh? ekeke.

hye uolls. lamanye tak membebel. mesti stalker ramai rindu kat cite i. ye tak? wakaka. *gile perasan aku ade stalker*. hehe. ape hal tajuk N3 aku macam dodol nih? haish. btw, aku nak cite pasal Maharajalawak 2011 yang telah melabuhkan tirai pada jumaat lepas. mungkin dah terlambat. tapi ape aku kesah. aku nak cite gak.

tapi sebenarnya aku takde r nak cite pasal sape juara, sape nombor dua dan seterusnya. *walaupun sangkaan ku meleset. cessss!*. pasti semua dah tahu kan. kalau kite tengok kat blog blog sekarang pun rata rata dok cite sepah juara. dah tahu kan? cuma tak nak menghampakan korg, aku senaraikan jugak. cekidaut :



tempat pertama a.k.a MAHARAJALAWAK 2011 adalah :


tempat kedua :


tempat ketiga :


tempat keempat :


ok. dah dapat kan? so kite proceed dengan hadiah pulak. ermmm. korang perasan tak sebenarnya nabil yang beruntung even die dapat no tiga? perasan tak? sebab apa aku cakap nabil yang untung? ok meh aku stori kat korang sikit.

  1. sepah kan juara. berapa duit yang dorang dapat? meh aku jawab. RM350, 000. macam banyak kan? tapi cuba bahagi dengan tiga orang. berapa yerk? tak pe. aku jawabkan jugak. sebab aku baik kan. hehe. sorang akan dapat RM 116,667 . betul tak aku kire? *kalau salah malu nih*
  2. jozan pulak nombor dua kan? berapa pulak yang dorang dapat? aku nak jawab lagi. RM250,000. betul tak? cuba korang bahagi dengan dua orang pulak berapa yang dapat? sorang akan dapat RM125,000.
  3. tapi untuk nabil, die dapat RM150,000. kena bahagi dua orang ke? tiga orang? tak perlu ok. so die dapat RM150,000. kau ade? haha. lebih banyak daripada ahli kumpulan sepah dapat. begitu jugak dengan johan dan zizan dapat. *nabil, nak sikit boleh? ekeke*

sepah deserve to win ! persembahan tak mengecewakan langsung ! konsisten ! itulah yang dikatakan rezeki. rezeki anak shuib barangkali. =)

p/s:macam nak cari pelawak jugak jerk. ekeke~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

4 pendapat mereka! =):

YANA SHAIFUL said...

Jep sepah solo g kot..kuakuakua.. :=)

syashafie said...

sepah best ! :D

ainihussin said...

yana shaiful :

2 pun pujaan ati kak yana ! hehe.

ainihussin said...

syashafie:

tidak disangkal lagi. ekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...