Pages

Ads

Friday, June 3, 2011

romantik sangat kot! kau ada?

hye uols. sekejap jerk kan rasa arini dah jumaat. suk dah cuti. suke suke. tapi aku kena balik kampung coz abang sedara aku kawen. batu pahattttttt, here I come! cewahhh. lama tak balik kampung. rindu. ofkos aku rindu nak makan ikan keli. kat umah tak dapat makan sebab papa was was nak beli ikan keli kat pasar tuh coz tak tahu sape yang ternak. takut bangsa lain yang ternak. kalau dah was was haram hukumnya nok! hehe.

melalut pulak aku nih. ok straight to the point. tajuk macam cari gado kan? haha. AAK? ada aku kesah? nak tanya nih, korang layan tak Nora Elena? ala kat tv3 tuh. setiap ari isnin sampai khamis pukul tujuh sampai lapan malam. tengok tak? rugi kalau sape tak tengok. boleh ke buat statement centu? padiappa!

ekceli sape peminat novel chenta mesti dah tahu cite Nora Elena tuh adalah adaptasi daripada novel Kasih Yang Suci nukilan Meen Zulaikha. sape yang dah baca novel tuh mesti dah tahu flow cite Nora Elene. tapi aku tak kisah pun. sebab still rasa enjoy. tak macam satu filem tuh yang diadaptasi daripada novel yang pernah ditayangkan suatu ketika dulu. aku rasa nak mara jerk sebab tak menepati macam dalam novel. tension!


agak agak ade lagi ke lelaki se"gentle" Seth Tan nih? haiiii. kalau lah dapat lelaki macam Seth Tan, sumpah tak cari lain! huhu. aku rasa kalau ade pun satu dalam seribu. sangat susahlah nak jumpa lelaki seromantik seth tan nih. wahhh. berani mati ainihussin nih. nak follow adinda avens ke? hehe. no way! gua ada d**a. wakaka. tapi sangat sesuai lakonan Aaron Aziz sebagai Seth Tan. kena sangat lah. tak sangsi!

apa apa pun korang jangan lupa menonton cite Nora Elena ok! yang lelaki lelaki di luar sana, silalah jadi seperti Seth Tan. pasti wanita disekeliling anda sangat suke. aku rasa takde perempuan yang akan cakap dia merana bile dapat lelaki yang macam Seth Tan nih. aku berani potong jari. *cewah. sekali lagi ainihussin berani mati*

p/s: sape lelaki yang seromatik Seth Tan sile angkat tangan! hehe.


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

DeQWa said...

pergh!!! alangkah bahagianya klu lelaki semua romantik macam seth tan tue.....munge2 jer...best2...

アヌム ちゃん said...

saya dekat jepun ni pun dok layan cerita ni..haha..

alawiah raji said...

aini...aku rasa lelaki mcm seth tan tu wujud dlm novel n drama je lah...lelaki skrg byk yg mcm setan je muahahaahah...larikkkkkk

ainihussin said...

DeQWa:

kan. sangat lomantik lo. kalau dapat memang tak cari lain dah! hehe.

ainihussin said...

アヌム ちゃん :

wahhh. bagusnye.

ainihussin said...

alawiah:

betul2. penulis mesti imaginasi tinggi. macam kita kita! haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...