Pages

Ads

Wednesday, June 1, 2011

three in one! apekah?

three movies in one entry? hebat! haha. aku sebenarnya nak membebel tapi tak tahu nak membebel kat siapa. so aku buatlah entry pasal movie yang aku dah tengok. bukan marathon ok. ade yang dah tengok berkurun. tapi sebab nak membebel punya pasal, berkurun punya hal pun boleh jugak la jadikan point. hehe.

1st movie: Kung Fu Panda 2.

aku baru jerk tengok cite nih semalam. awesome! cute! funny! wat else? yang penting sangat terhibur. nak kutuk? no idea. sebab aku sangat enjoy masa tengok. gelak dan gelak dan gelak lagi! aci tak kalau nak tengok lagi? serius tak rugi kalau tengok.

2nd movie: Karak
cite nih lak aku tengok last sunday. karak? oh demmm. aku memang penakot! masa nak tengok pun kena pikir banyak kali. itu pun adik aku yang ajak. tapi dalam panggung aku yang kena mara. aku terjerit sikit jerk kot tapi die sound aku "kau apehal?". woi. aku penakot ok! tapi sebenarnya takde la takut mane pun. awal awal jerk aku jerit. lepas tuh tengok macam biase jerk. kakak aku yang over gile tutup muke. aku rasa die tak tengok langsung. sebab asyik asyik tanya aku, "kenapa weyh?". dodol! membazir jerk bawak kau mok! mujur duit kau! haha.

3rd movie: nur kasih the movie.
nur kasih? dua hari selepas cite nih kuar kat wayang baru aku terhegeh hegeh nak tengok. fullhouse. gile ramai yang tengok. huhu. cite nih banyak bermain dengan emosi. cuma aku tak puas hati dengan ending cite nih. mungkin pengarah buat macam tuh supaya orang tak kan request lagi sambungan nur kasih the movie. tapi aku tetap tak puas hati jugak! wekkk. ;p

itu saje yang aku nak membebel. jumpe lagi. bubye! =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

udin said...

hahaha.. aku lom sempat g nak layan filem2 ni..

HazHand said...

hahahha! kata nak layan semua seyh!!! mne boleyh!

alawiah raji said...

makcik,citer panda tu best ke?ramai yg suruh aku gi tgk tp........
karak takut tak?

ainihussin said...

udin:

layan weyh. best kot. hihi~

ainihussin said...

HazHand:

salah satu pun ok. tp lagi ok kungfu panda 2. awesome!

ainihussin said...

alawiah:

bez weyh! g r tgk. mmg xrugi r.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...