Pages

Ads

Saturday, June 26, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

pagi2 dah bangun ak pun buatlah blog walking..saje buhsan2..skali terjumpa Contest Gambar Best by AsaDa macam best jerk..saja2 r ak nak try.."untung sabut timbul..untung batu tenggelam"..(yeke ak punye peribahasa tuh???lama dah tak belaja bm)..



1st picha:
sebelum:brother tuh stopkan pencil babot a.k.a banana boat kitorg dekat tengh2 laut sebab nak posing bagai..orang jakun biasala..1st tyme naik pencil babot a.k.a banana boat..

2nd picha:

semasa:haaa..nila hasilnye brother tuh terpengaruh dengan kata2 manis cousin (yang baju hitam dalam air tuh) yang dengki dengan kitorg..die menghasut brother tuh untuk menjatuhkan kitorg..dengan sengajanya (even brother tuh cakap die tidak sengaja menjatuhkan kami)..

3rd picha:
selepas:hasilnya pencil babot a.k.a banana boat kami terbalik..dan kami basah akibat ketidaksengajaan brother tersebut..kononnyerrrr!!


2 pendapat mereka! =):

ASaDa RyutaRo said...

ngee~~ tQ sudi join..

asada pilih pic yg kedua ea.. dah siap link kat senarai peserta.

gud luck! (^^,)

AHHAindahouse said...

tq asada..
hopefully leh menang..hehe~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...