Pages

Ads

Sunday, June 27, 2010

misha omar sudah "careeee!!" sekarang..

sumpah ak suke misha omar..sangat2 suke..kenapa yerk ak buleh suke misha omar???entahla..sebab suara die sedap kot..ak mula terpikat dengan misha omar lepas ak dengar lagu bunga2 cinta..tapi ak tak kenal lagik siapakah gerangan yang menyanyikan lagu tersebut..dah lama2 cousin ak tunjuk muka misha omar..dalam hati ak "takdela lawa sangat..tapi suara sedap"..lama2 makin suka lak dekat wanita yang bernama misha omar..until now suke gile!!

nih r cover album misha omar yang 1st..ya ampun..ak tak buleh terima langsung even ak beli gak sebab ak suke lagu2 dalam album nih..sumpah tak menarik langsung..langsung tak..tapi sebab dah minat kan..beli jerk r..

masa misha omar potong rambut pun beliau mendapat kritikan hebat sebab tak pandai nak berfesyen..ntah pape yang misha omar buat..nak eksperimen ke???memang tak sesuai lansung pe yang die buat dulu..mungkin baru lagik..takpela..dimaafkan..



style gile r gambar kat atas nih!!muke berseri2..biasala tuh..orang tengah bahagia..cewahhh..tahu2 jerk ak nih kan???padahal bukanla kenal mane pun..setakat peminat dengan artis..hehe..


sekarang???sumpah "careeee" gile..lawa..!!pandai bergaya..pandai berkomunikasi dengan peminat..mengacara pun sangat best..kalau tengok beliau mengacarakan "sehati sejiwa",hamboi..macm2 nak korek rahsia rumahtangga orang kan???bagus misha omar..saya sokong misha omar!!


4 pendapat mereka! =):

iDe said...

akak suke 1 album misha tu.yang ade lagu destiny.best lagu2 dalam tuh..;)

AHHAindahouse said...

kite suke sume kak..hehe..

♥cutebabygirl♥ said...

i like her too~ :)

ainihussin said...

cutebabygirl:

me t0o. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...