Pages

Ads

Thursday, April 14, 2011

alang alang bercerita..... =)

hye. haish. asek hye jerk. tukar tukar! hello. haha. macam lain jerk maknenye kan? lalala. semalam mama terjah blog aku. sekali mama tanya "mane aini dapat gambar tuh?". ala. gambar mama and papa main kawen kawen tuh. cettt. main kawen kawen kan? dodol jerk aini. yang mama lak tak boleh blah betul tanye soalan macam tuh. senang jerk jawapan aku. "kan aini 'potong kepala' mama masa mama kawen dulu!". wakaka. apelah mama. sah sah bertimbun album dalam rak kat dapur tuh. lagi mau tanya mana aku dapat gambar tuh! haish mama.

ok abaikan. sebenarnya aku nak cite pasal balik dari ofis tadi. bukan pasal trailer yang terbakar tuh. bukan! bukan! tadi aku singgah isi minyak. lepas tuh nak bank in dwet sebab beli barang secara online. tapi masa nak pegi atm machine tuh aku terpandang satu benda. ape die???

haaaa. nampak? aku tak sure dipanggil apa. apam polca dot? sukati mak labu jerk aini nih! haha. tapi sebab aku tertarik adalah ia berwarna biru. terus tak pikir panjang, capai dan bayar! kritikal betul aku nih. pantang nampak sumthing yang berwarna biru. terus terkam tanpa memikir panjang.

dah alang alang dok bercerita, aku nak cerita satu cerita lagi. last 2 weeks aku ade beli cake untuk anak sedara aku. *yeke anak sedara erk? senang cite anak kazen aku*. buatlah makan makan kat umah aku. so aku sponsor cake upin ipin. nak tengok cantik ke tak? meh tengok kat bawah nih:

comel tak? comel macam ainihussin tak? wakaka. ada sape sape berminat? nak tempah? jum lah usya kat www.babycake2u.com. before this aku pernah tempah cupcakes untuk Mr.M.I.A.R. kali nih cake pulak. dan kedua duanya aku sangat berpuas ati. kalau tak percaya korang boleh try tempah. hehe.

p/s:potong kelapa = photographer. ;D


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

sabrina said...

wah..cantik nye kek!!!:))

ainihussin said...

sabrina:

kan? tryla tempah. rasa pun sedap. deco sgt santik. hehe~

Nurul Syazana Noorhijas said...

nurul nak kek tu . :( haha .

iDe said...

aah kan.skang style apam polkadot nih..tp rase die same jek kan sume..hehe

ainihussin said...

nurul:

nak? boleh. meh ler dtg umah! hehe~

ainihussin said...

ide:

corak jerk santik kak. rase same jerk! tp lagi mahal r. haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...