Pages

Ads

Sunday, April 10, 2011

Jom join bloglist frommetoyou~

hye. baru pulang dari mencekik dengan Mr.M.I.A.R. pehhh. memang berbaloi terjah restoran sekinchan ikan bakar yang baru bukak dekat balakong. ermmm. N3 akan datanglah baru cite pasal makan makan kat situ! hehe. sekarang nak fokus pasal kena tag mengetag! cewah.

1st of all nak ucap ribuan terima kasih kepada budak logam sebab sudi mengetag ainihussin nih lagi. tag pasal ape nih? haaaa. tengok bawah nih:



alahai. sumpah no idea nak bebel ape. tapi ia melibatkan sesiapa yang berminat nak menyenaraikan blog anda dalam bloglist from~me~toYOu bolehlah juin yerk. menarik bukan? ape kate ramai ramai juin. meriah sikit. hehe.

apa apa pun salah satu syaratnya adalah dikehendaki mengetag 3orang. nak tag sape erk? ahhaaa. 1st, aku nak tag cik ide sebab aku dah lama tak maen tag mengetag dengan cik ide. hehe. 2nd, aku nak tag teacher shim + fatin farhana. untuk dua orang nih sebab blog dorg baru lagi. so ape salahnye aku nak up kan blog dorg walaupun blog aku bukanlah up sangat. hihi. enjoy~ =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

3 pendapat mereka! =):

アヌム ちゃん~~ said...

Salam..thanks join my bloglist :)

ainihussin said...

アヌム ちゃん~~

w'slm. most welkam! =)

Fatin Ana Sukiran said...

agagagagaggaa.... thanks aini!!!!!!! tp org x phm la bloglist ni, ape die. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...