Pages

Ads

Friday, April 1, 2011

jom kita teka siapa yang kenaaaa..!!! =)

aku nak kawin ujung bulan nih! haha. APRIL FOOL..!! deymmm. aku benci masa dulu dulu kena april fool. macam orang sawan jerk! aku rasa macam nak lempang lempang jerk bile orang aplikasikan april fool kat aku! "woi! nak mati ke?" haha.

ahhhh. persetankan semua tuh! lupakan perkara yang mendodolkan diri kite. lalala. ok ok. straight to the point. arini aku saja saja nak meneka untuk Anugerah Bintang Popular 2010. biaselah kan. tengah takde keja ape kata cari keja! yeaaaahhh! *macam Nas Ahmad dalam mentor tak?kihkihkih*

Mari kite saksikan calon calon bagi setiap kategori yang dipertandingkan dalam Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH2010). *yang aku bold biru tuh adalah pilihan kalbu ok!*

Artis Baru Lelaki Popular
  • Daus
  • Maulana
  • Shah Jazle
  • Shahir
  • Shaarnaz Ahmad
Artis Baru Wanita Popular
  • Adira
  • Ana Raffali
  • Mizz Nina
  • Nur Shuhada a.k.a Dottie
  • Elfira Loy
Artis Komedi Lelaki Popular
  • Along
  • Angah
  • Johan
  • Nabil
  • Zizan
Artis Komedi Wanita Popular
  • Didie Alias
  • Kenchana Dewi
  • Nurkhiriah
  • Raja Azura
  • Sharifah Syahirah
Artis berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular
  • Ana Raffali/Suhaimi Mior Hassan/Altimet
  • 6xth Sence
  • Azlan the typewritter
  • Bunkface
  • Meet Uncle Hussein
Penyanyi Nasyid Popular
  • Hijjaz
  • In-team
  • Mirwana
  • Rabbani
  • Raihan
Penyanyi Lelaki Popular
  • Aizat
  • Anuar Zain
  • Black
  • Faizal Tahir
  • Shahir
Penyanyi Wanita Popular
  • Adira
  • Alyah
  • Ana Raffali
  • Stacy
  • Yuna
Pelakon Filem Lelaki Popular
  • Aaron Aziz
  • Brint Paralea
  • Remy Ishak
  • Shaheizy Sam
  • Syamsul Yusof
Pelakon Filem Wanita Popular
  • Diana Danielle
  • Lisa Surihani
  • Liyana Jasmay
  • Maya Karin
  • Scha Al-yahya
Pelakon TV Lelaki Popular
  • Aaron Aziz
  • Ady Putra
  • Fizz Fairuz
  • Remy Ishak
  • Shaheizy Sam
Pelakon TV Wanita Popular
  • Fasha Sandha
  • Nurkhiriah
  • Lisa Surihani
  • Scha Al-yahya
  • Tiz Zaqyah
Pengacara TV Lelaki Popular
  • Ally Iskandar
  • Awal Ashaari
  • Aznil Hj Nawawi
  • Jimmy Shanley
  • Zizan
Pengacara TV Wanita Popular
  • Cheryl Samad
  • Fara Fauzana
  • Nurul Shuhada
  • Raja Azura
  • Sharifah Shahirah
Penyampai Radio Lelaki Popular
  • Aznil Hj Nawawi
  • Faizal Ismail
  • Halim Othman
  • Kieran
  • Salih Yaacob
Penyampai Radio Wanita Popular
  • Abby Fana
  • Fara Fauzana
  • Linda Onn
  • Raja Azura
  • Syarifah Aleya
Untuk Anugerah Bintang Paling Popular 2010 pulak aku mengharapkan kemenangan kali ini berpihak kepada Shaheizy Sam. mesti comel kan kalau die menang. hehe. apa apa pun tahniah kepada top 5 ABPH2010. semoga kalian success ya! jangan lupa saksikan siaran langsung ABPH2010 yang akan diadakan di Arena of Stars, Genting Highlands yang bertemakan Moden Klasik pada 3 April 2011. =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

6 pendapat mereka! =):

YANA SHAIFUL said...

shahir xmenang kot..mesti abang asmara menang..huhuuu..kt tungguu!!

alawiah raji said...

xnak shahir....tak syok....wah..ko laju je bab artis ni yek

ainihussin said...

kak yana:

mmg nak highlight si asmara tuh. tp skrg die semakin poyo! troz highlight mat sahir! hehe~

ainihussin said...

alawiah:

kau nih! bg r die can lak nak menang! jnji bukan die paling popular. xrela u! haha. eh. mestila kne laju. efisen gitu! mak pun artis!lalala~

udin said...

aisey.. monoloque tak dicalonkan la pula.. kalau mcm ni nak sokong bunkface juga la.. huhu~

ainihussin said...

udin:

suke monoloque ke? ptt N3 psl juara lagu terkutuk monoloque, kau mara! haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...