Pages

Ads

Monday, April 25, 2011

pembetulan mungkin! =)

hye korg. lama lak tinggalkan blog. bz sket. last wik plus dis wik asek berkunjung ke opis orang jerk. ntah ape jadi kat opis sendiri pun tak tahu. opismate aku dah bersalin ke belum pun tak tahu. haha. tibe tibe jerk. dodol betul ainihussin nih tau! haish.

eh. melalut bagai pulak. sebenarnya aku nak cite pasal maharajalawak. last wik macam suram sikit. *aku rasa la* tapi ade jugak peningkatan. nak nak amir! choyyyy. haha. tapi aku bukan nak cakap pasal amir. tapi pasal nabil. ermmm. rata rata komen yang aku baca ramai cakap nabil sangat kelakar. ok. I admit it! tapi yang aku pelik ramai marah ac sebab dorang kata ac kacau show nabil. ea??? chop. aku rasa bukan ac kacau nabil. kan? tapi slot tuh nabil konon konon ulang balik pukul 10. alaaaa. permulaan maharajalawak. betul lah ac patut masuk kan? bukan ac kacau nabil kan? die membantu nabil adelah! haish. yang mengondem ac tuh nampak sangat tak paham jalan cerita. ape daaaa. kalau tak caya tengok balik video kat bawah nih!



betul tak? ac membantu bukan mengacau! tapi sumtimes ade jugak part yang die tak patut masuk tapi die dah masuk dulu. yang patut masuk die lambat pulak. tapi aku tak mara pun. sebab kalau korang perasan bile ac lambat masuk, ade jerk point peserta nak kenakan ac. macam kumpulan sepah contohnya. masa dorang buat lawak kat lokap tuh. kan ac masuk lambat. jep kenakan ac balik. at least membantu jugak dorang nak buat lawak.kan? kan? kan? hehe~ =)

p/s: rasa nak unsubscribe jerk pakej mustika sebab nak tengok kat youtube jerk. tak yah membazir. lalala~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥

4 pendapat mereka! =):

udin said...

a'ah.. mula2 ingat si ac ni kacau daun.. tapi lepas abis show baru paham.. kat fb ramai kondem ac kann.. hurm..

YANA SHAIFUL said...

org tak phm kot sbb tu rmai kondem ac..pe2 pun jambu best pd mlm tersebut..huhuu

ainihussin said...

udin:

kan. ramai sgt yang kondem ac ckp kacau daun. sian ac! eeh. tibe2 bekap ac asl nih? haha~

ainihussin said...

yana shaiful:

aah. myb org xphm tyme tuh! hehe~ =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...