Pages

Ads

Monday, January 31, 2011

happy birtday aini haslina hussin! =)

ehhheemmm.
happy 24th birthday AINI HASLINA HUSSIN.
mak aiii. dah tua rupenya aku nih! tapi prangai? haish. sendiri mau hengat la kan? huhu.

malam tadi lepas berdating bagai, bukaklah FB. sekali 113 orang yang menconteng2 kat wall aku. pehhh. ramailah pulak kan. jenuh nak reply satu satu. aku nak print screen all the wishes nak display kat N3 nih. tapi ramai la pulak. kang berjela jela blog aku. hehe. so aku pilih random lah! yang doa dorg semua sama dan i like~ ngehngeh.

both are my bffs.

my frens

my ex students.

kawen? haish. macam tua sangat jerk suruh kawen. haha. thanx korg. kalau ada jodoh insyaALLAH kawenlah KAMI. planning dah ada. cepat dengan lambat jerk. mudah mudahan diperkenankan ALLAH. aminnnn~

yang penting bff aku sorg nih. die orang yang terawal wish kat fon. kat FB pown tak ketinggalan jugak kan. memang terbaeklah bff! since kite kenal aku rase kau belum terlepas lagilah besday aku. kan3? thanx zidel. another 14days kau akan mengikut jejak aku ke alam lebih remaja. dapat? haha~
2 yang dekat FB. yang kat fon pulak tak kurang ramainya. aku nak print screen tapi tak reti. nak taip malas pulak. doa pown sama macam dekat FB jugak. "may God bless u". dan doa aku untuk semua, "may ALLAH bless u 2!"

thanx to all for the birthday wishes. may this year will bring me luck and panjang umur! thanx all~


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


4 pendapat mereka! =):

zidEL zhafiz said...

just one word..!!
WOW..!!

SyafiqRidhwan said...

Patotlah bau kek je. :)
HB kak ni ! haha

ainihussin said...

zidel:

wow jerk ke nok? haha~ ;D

ainihussin said...

syafiq:

maceeyyy. hdiah? nnt kat simpang jgn lupe kasik yerk! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...