Pages

Ads

Saturday, January 29, 2011

rajalawak semalam terhibur lagi. =)

nak gelak guling guling lagi diz week. makin lama rajalawak musim 5 nih makin menjadi jadi pulak. boleh tahanlah kelakar dorg. mujur yang tak kelakar dah keluar. tinggal lagi satu group jerk yang tak kelakar tak keluar keluar. hopefully, next week dorg keluar la. ekeke.

kalau untuk semalam aku rasa paling lawak still dipegang oleh kumpulan R2. aku dah admire dekat dorg since minggu pertama. tapi sebab minggu pertama tuh even dorg kelakar, dorg tenggelam sikit sebab penangan si nazmi tuh. kan. and now makin menjadi jadi pulak lawak dorg. nak nak pakcik tuh. kelakar sangat! dah buat lawak sampai orang gelak pecah perut die boleh lak buat muke tak bersalah kan? wat muke seposen. haish.


kedua terlawak aku rasa kumpulan lucky. lawak dorg kadang kadang adelah berunsur double meaning tapi boleh diterima akal lagilah. kumpulan ni pown tak mengecewakan lagi. ade jerk point dorg nak keluarkan. hehe.


yang paling penting nazmi still pegang tip top r. even lawak die setakat pada words yang die gunakan macam "uissshhh dasyyyatt", "aku lupe" dan semalam, "sayang.... kau tipu tipu aku lagi". haha. macam tahek jerk nazmi nih kan. tapi takpe. terhibur dengan telatah die. *winkwink*


apa apa pown tak rugilah layan rajalawak musim ke5 nih. sangat kelakar. sangat terhibur. =)


aku yang membebel:

♥ainihussin♥


2 pendapat mereka! =):

iekasub said...

betol3! haha. saye suke nazmi! :D

ainihussin said...

iekasub:

suke kew? gud2. hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...